Srí Lanka za 6 828 Kč

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, srí lanka, cejlon, exotika, exotická, dovolená

Sponzorované odkazy:

Srí Lanka za 6 828 Kč

Letecká doprava je beze sporu tím nejlepším druhem transportu, jaký si vůbec lze představit. Zatímco automobilem trvá cesta poměrně dlouho a do odlehlejších krajin byste jeli i několik dní, v letadle se nemusíte prakticky o nic starat, pouze se pohodlně posadíte do svého sedadla a za pár hodin jste ve vámi vybrané destinaci. Kdo by tedy na leteckou dopravu mohl zanevřít.

O tom, že jsou letadla komfortní a především nejbezpečnější, není pochyb, nicméně v předešlých letech si cestování letadly mohla dovolit jen hrstka lidí, neboť byly ceny letenek neuvěřitelně vysoké. To se však rapidně změnilo a dnes pořídíte letenky za skvělé ceny, díky kterým se do exotických končin podívá i průměrný občan. Chcete si odpočinout od každodenního stresu, načerpat nové síly a připravit své promrzlé tělo na jaro? Pak využijte akčních nabídek a vydejte se za exotikou ještě dnes!

Autor: Milei.vencelAutor: Milei.vencel

Letenky last minute se vyplatí!

Ohledně letenek na poslední chvíli, které můžete obecně znát jako last minute, je spousta lidí neuvěřitelně skeptická. Jedni tvrdí, že v tak levných letenkách musí být nějaký zádrhel, jiné zase stresuje představa, že by se měli sbalit takřka ze dne na den. Samozřejmě, mít své plány dopředu nalinkované je vždy lepší, už kvůli vaší práci, dětem a podobně, nicméně díky last minute letenkám můžete ušetřit i desítky tisíc korun a za neuvěřitelně nízké ceny se podívat do míst, která by vás jinak finančně zruinovala. No uznejte sami, jestli se v takovém případě last minute přeci jen nevyplatí?

S last minute letenkami přichází čím dál častěji i populární společnosti, které mají svoji historii, velmi dobré jméno a nutno podotknout, že obvykle i vysoké ceny. Aby však tyto stálice časem nepřeválcovaly charterové a nízkonákladové aerolinie, nezbude jim, než se přizpůsobit, což turistům rozhodně není proti srsti. Akční letenky na Srí Lanku nabízí například známí společnost Lufthansa, díky které se na překrásný ostrov podíváte již za senzačních 6 828 korun.

Srí Lanka v kostce

Srí Lanku si možná doposud pamatujete pod jejím původním jménem Cejlon, který zanikl před několika lety. Ostrov se nachází v jihovýchodní Asii, a to nedaleko od Indie, od které jej dělí Bengálský záliv. Srí Lanka obecně patří k nejnavštěvo­vanějším turistickým oblastem, neboť právě o tomto koutu světa lze hovořit jako ráji na zemi. Počasí je zde tropické, čili nechybí vlahý svěží vzduch a teploty okolo 30 stupňů. Na ostrově si rozhodně dostatečně odpočinete, o tom není pochyb a jakmile začnete mít dost všeho toho povalování se na pláži, můžete se vypravit na výlet, neboť Srí Lanka v sobě skrývá tolik tajů a krás, že by byla škoda ji trochu neprozkoumat. Co se ubytování týče, zklamaní v žádném případě nebudete. vybrat si můžete romantický bungalov pro dva nebo jeden z luxusních hotelových komplexů, kde nechybí bazény, wellness, golf, fitness, all inclusive servis a mnoho dalšího.

Autor: Magnus ManskeAutor: Magnus Manske

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Srí Lanka za 6 828 Kč byl publikován 17. února 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...