Las Vegas s Lufthansa za 10 261 Kč

Tagy:  levné letenky, akční letenky, létání, cestování, dovolená, pobyt, amerika, usa, las vegas, lufthansa

Sponzorované odkazy:

Las Vegas s Lufthansa za 10 261 Kč

Také už vás unavuje to chladné nic neříkající počasí a rádi byste se trochu odreagovali a případně poznali krajinu, kde jste doposud nebyli? Vzhledem k tomu, že je stále zima a do teplejších jarních dní zbývá ještě spousta času, není na škodu popřemýšlet o dovolené nebo delším pobytu v zahraničí, díky kterému načerpáte nové síly a energii do dalších pracovních a velmi vyčerpávajících dní.

Kam se vydat?

Možná si říkáte, kam se vydat právě v lednu, kdy je například v typických středomořských letoviscích, ještě poměrně chladno. Pravdou je, že odjet do Chorvatska by nebylo příliš moudré, nicméně na jiném kontinentu si jistě přijdete na své a na nedostatek tepla si určitě nebudete stěžovat. Pokud neplánujete eurovíkend v jednom z evropských velkoměst a nebojíte se delšího letu, pak využijte akční nabídka od letecké společnosti Lufthansa a vydejte se do teplé Nevady, konkrétně do majestátního Las Vegas, kam vás letenky touto dobou vyjdou na neuvěřitelných 10 261 korun.

Autor: ColorAutor: Color

Las Vegas v kostce

Las Vegas je nejenom největším a nejlidnatějším, ale také dozajista nejpopulárnějším státem Nevady, která se nachází na jihu Spojených států amerických. Vzhledem k věhlasnosti Las Vegas byste možná předpokládali, že se jedná o několika milionové město, avšak není tomu tak. Nevada se nachází prakticky v poušti a proto v Las Vegas žije bezmála 700 000 obyvatel. Důvodem je nejenom vyprahlá poušť a klimatické podmínky, ale především fakt, že je město živo z enormního turistického ruchu, proto je zde spousta hoteliérů a stále turisté, avšak podstatně méně místních občanů.

Město je ve světě známé především svým nočním životem, které se skládá z nespočtu barů, kasín a také luxusních hotelů, kde lidé nechají až miliony korun. Kromě hazardu je zde také na značná kriminalita, proto se tu turisté musí mít obzvláště na pozoru. Nejznámější ulicí Las Vegas je The Strip, dlouhá 7,2 kilometrů. Právě zde najdete ty nejznámější podniky vůbec a kdybyste se ulicí prošli, jistě byste si vzpomněli na nespočet filmových záběrů v hollywoodských trhácích.

Proč letět s Lufthansa?

Lufthansa je beze sporu největší leteckou německou společností a stejně tak jednou z největších aerolinek na světě. Sídlem společnosti je německé město Kolín nad Rýnem, odkud létá většina spojů. Lufthansa cestuje až do 200 světových destinací a v posledním roce přepravila na 100 milionů pasažérů. Vzhledem k bohaté historii a velmi dobré pověsti, se létání se společností Lufthansa, bát rozhodně nemusíte.

Autor: ArpingstoneAutor: Arpingstone

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Las Vegas s Lufthansa za 10 261 Kč byl publikován 31. ledna 2015 v 15.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...