Akční letenky do Indie za 8 373 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, indie, dovolená, pobyt

Sponzorované odkazy:

Akční letenky do Indie za 8 373 Kč

Od začátku zimy se na vás pravděpodobně ze všech stran valí akční nabídky na levné letenky do horských oblastí, ale také na exotické dovolené na Maledivy nebo Srí Lanku. Strávit nějaký ten čas na prakticky opuštěné pláži, popíjet kokosové mléko a nechat se hýčkat slunečními paprsky je pro většinu lidí úchvatná představa, ovšem najdou se tací, kterým povalování se na pláži nic neříká a kteří by raději poznávali odlišné kultury, obyvatele a jiné poměry, než na které jsou zvyklí z České republiky. Láká vás spíše poznávací dovolená plná památek, dobrého jídla a cestování s batohem? Pak se vydejte do Indie, kde budete jako ryba ve vodě!

Indie v kostce

Indie, nebo-li Indická republika je zemí, o které slyšel pravděpodobně každý člověk. Jedná se o druhou nejlidnatější zemi světa a co do své velikosti je v pořadí na sedmém místě. Rozkládá se na jižním okraji Asie a značnou část její pevniny obklopuje moře.

Autor: YannAutor: Yann

Indie spousta lidí vnímá ve zcel jiném světě, než by měla. Vzhledem k nejrůznějším filmům a dokumentům, působí země na lidstvo tak trochu zanedbaným a možná i chudým dojmem, avšak opak je pravdou. Hned po Číně se Indie pyšní nejrychlejším ekonomickým růstem, je členem commonwealthu, vlastní jaderné zbraně a je považována za velmoci s budoucím statusem super velmoce. Indie je jednou ze zemí, kde je největší rozdíl mezi chudobou a bohatstvím. Na jedné straně se vyskytují miliardáři v honosných vilách, světově proslulý lékaři s umělci, na straně druhé lidé trpí bídou, hladem a ve slumech žijí v nelidských podmínkách. To vše zkrátka obnáší přelidnění, které je v zemi patrné, neboť se právě Indie pyšní miliardou obyvatel.

Indie je rovněž velmi významná pro svou nezaměnitelnou architekturu a dech beroucí dějiny, který mají svůj původ již ve 3 tisíciletí před naším letopočtem. Indie vznikla v době, kdy byl svět ještě v ,,plenkách" a proto je její vědecký pokrok tolik patrný a pokročilý. Když se podíváte do jakéhokoliv koutu Indie, všude uvidíte překrásné stavby, chrámy a budovy, které mají světské kouzlo a náboženského ducha. Místní obyvatelé jsou zpravidla ortodoxně věřící, o čemž svědčí jejich kult mnohobožství, neboli hinduismus.

Co je ve světě tak populární a pro mnoho lidí stěžejní, je indická strava. Indové mají svou orientální a taktéž nezměnitelnou kuchyni, která v sobě snoubí kouzlo kari a umění používat to správné koření, aby bylo jídlo vyvážené a neuvěřitelně výtečné. Indické restaurace tak najdete po celém světě a nutno podotknout, že mají svůj úspěch.

S kým cestovat?

Do Indie se v lednu můžete podívat za skvělých 8 373 korun, a to jedině s leteckou společností Lufthansa, která v Novém roce přichází s řadou neopakovatelných nabídek, které jednoduše nelze odmítnout.

Autor: Paul MannixAutor: Paul Mannix

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Akční letenky do Indie za 8 373 Kč byl publikován 25. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...