Bangkok za 11 701 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt, thajsko, bangkok, klm

Sponzorované odkazy:

Bangkok za 11 701 Kč

Leden je zdlouhavým zimním měsícem, kdy se většina lidí vzpamatovává z náročných Vánočních svátků a kromě držení diet se snaží také ušetřit nějakou tu korunu, neboť nakupování dárků obvykle ukrojí značnou část z rozpočtu. Už vás nekonečné chladno a jaro v nedohlednu vysiluje a rádi byste se vypravili za teplem, aniž byste se finančně zcela zruinovali? Pak se zaměřte na akční letenky společnosti KLM a vydejte se například do žhavého Thajska již za neuvěřitelných 11 701 korun.

Thajsko nikdy nebylo dostupnější!

Thajsko je jednou z turisticky nejpopulárnějších zemí na světě. Ročně ji navštíví tisíce turistů z celé planety a nutno podotknout, že Thajské kráse a zdejší exotice podléhá čím dál více Čechů. Zatímco v předešlých letech, a opravdu tomu není tak dávno, byla dovolená v Thajsku pouze pro prominentní lidi, dnes si ji může dovolit i průměrně vydělávající občan. A proč tomu tak je? Turistický ruch je rok od roku rozšířenější a cestovní kanceláře i letecké společnosti jsou si moc dobře vědomi, že pokud nabídnou zájezdy za nižší ceny, obsadí daleko víc hotelů a také míst v letadle. Splňte si konečně svůj dávný sen o exotické dovolené v zahraničí a vydejte se do dech beroucího Thajska ještě dnes!

Autor: Own workAutor: Own work

Na jak dlouho se vypravit?

Zatímco v letních měsících se obvykle chystáte do typického středomořského letoviska, kde strávíte týden, maximálně 14 dní, jakmile plánujete cestu do exotické oblasti, rozhodně počítejte s delší dobou. Vzhledem k ceně letenek a celého pobytu, by byla škoda v zemi strávit pouze 2 týdny, ne-li dokonce méně. Thajsko je natolik rozmanitou zemí, že zde budete mít co dělat i po měsíci a rozhodně se nemusíte bát nudy, která na vás v hotelu v Itálii obvykle padá již po několika dnech. Exotické oblasti jsou od České republiky tolik odlišné, že vám bude trvat si zvyknout na zdejší klima, stravu, obyvatele a celkově na naprosto jinou kulturu. V Thajsku je nespočet možností kde se koupat, opalovat a potápět, na co byste při svých cestách po této krásné zemi ale rozhodně neměli zapomenout, je hlavní město.

Bangkok, který musíte navštívit!

Zatímco turistická letoviska Thajska jsou poměrně klidná, relaxační a opravdu zde načerpáte spoustu pozitivní energie, Bangkok, nebo-li hlavní město Thajska, je metropolí se vším všudy, kde to opravdu žije ve dne v noci. Nouze zde rozhodně není o obchody všeho druhu, najdete zde i luxusní butiky, samozřejmě pak restaurace i s mezinárodní kuchyní a čím je město opravdu vyhlášení, jsou bary, kluby, diskotéky, ale také nevěstince. Při procházce nočním Bangkokem si proto dejte dobrý pozor, kam ,,zapadnete".

S kým letět?

Jakmile letíte na eurovíkend, postačí vám charterový let, od kterého neočekáváte příliš luxusu ani komfortu, jakmile však máte na palubě letadla trávit 10 hodin, jistě oceníte profesionální přístup, dobrého jídlo a pohodlí. A přesně na toto se u společnosti KLM můžete vždy stoprocentně spolehnout.

Autor: Nurgut73Autor: Nurgut73

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Bangkok za 11 701 Kč byl publikován 23. ledna 2015 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...