Dominikána za 9 490 Kč

Tagy:  levné letenky, akční letenky, létání, cestování, dovolená, pobyt, dominikána, air berlin, dominikánská republika

Sponzorované odkazy:

Dominikána za 9 490 Kč

Jeden z nejpopulárnějších koníčků, cestování, má tu výhodu, že se mu můžete věnovat prakticky po celý rok. V letních měsících lze cestovat do typických přímořských destinací, v zimě zase na hory nebo za exotikou a téměř kdykoliv se můžete vydat na eurovíkend nebo za památkami. Bohužel v předešlých letech nebyla svoboda cestování taková, jako je tomu dnes, a to nejenom kvůli režimu, ale především proto, že navštěvovat jiné končiny bylo velmi nákladné. Doby se naštěstí rapidně změnili a vy tak můžete létat po celém světě takřka za hubičku. Pakliže vám letošní zima připadá už tak nějak dlouhá a studená, zapomeňte alespoň na chvíli na Českou republiku a vydejte se za krásami Dominikánské republiky…

Komu by se nelíbilo zavítat, alespoň jednou za svůj život, do překrásné Karibské oblasti? O dlouhých písečných plážích, neustále průzračném moři, dech beroucí přírodní scenerii a příjemném obyvatelstvu, sní asi každý. Proč byste si tuto svoji tužbu letos nevyplnili, když se například do Dominikánské republiky můžete podívat již za skvělých 9 490 korun, a to včetně zpátečního letu. Tak na co ještě čekáte? Hurá na exotickou dovolenou v lednu!

Autor: Martin Le RoyAutor: Martin Le Roy

Dominikánská republika se rozkládá v Karibiku ve Velkých Antilách, a to kousíček od známého ostrova Haiti, které několikrát zachvátilo zemětřesení. Tato země je velmi oblíbenou turistickou destinací, neboť mezi ostatními karibskými ostrovy vyniká svoji odlišností. Zatímco některé jsou takřka pusté, Dominikánská republika se pyšní 40 procenty lesního porostu a především hornatým povrchem, který završuje hora s výškou takřka 4 000 metrů nad mořem. Pokud plánujete v Dominikánské republice odpočívat, chytat bronz a plavat v moři, nemusíte mít obavy, podél pobřeží se totiž táhnou nížiny a tak o nic nedělání a pořádný odpočinek, rozhodně nebude nouze. Jakmile by vás ale tento druh relaxace přestal bavit, máte nespočet možností, jak naložit se svým volným časem. Kromě sportování v hotelovém resortu, potápění nebo surfování, lze vyrazit do hor nebo na běžnou pěší turistiku. V případě, že budete chtít prozkoumat zdejší hory nebo tropické deštné pralesy, oslovte průvodce nebo místního rodáka. Sami se za dobrodružstvím určitě nevydávejte. Spousta lidí se návštěvě Dominikány vyhýbá, neboť zdejší počasí nelibuje stále oblohu bez jediného mráčku. Průměrné teploty se pohybují sice okolo 30 stupňů, avšak počítejte občasnými dešti, které z této tropické lokalitě jednoduše patří.

Pakliže vás Dominikánská republika uchvátila a rádi byste poznali její krásy na vlastní kůži, vydejte se s leteckou společností Air Berlin do vzduchu již nyní, a to za bezkonkurenční ce­ny.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: Mercedes.. Life as I PicturedAutor: Mercedes.. Life as I Pictured

Článek Dominikána za 9 490 Kč byl publikován 19. ledna 2015 v 19.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...