Kanárské ostrovy - Tenerife za 1 690 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt, tenerife, kanárské ostrovy

Sponzorované odkazy:

Kanárské ostrovy - Tenerife za 1 690 Kč

Spousty levných letenek můžete pořídit prakticky po celý rok, nejenom mimo letní sezónu. Pokud budete pravidelně sledovat webové portály a hledat na nejrůznějších stránkách leteckých společností a cestovních kanceláří, jistě budete mít štěstí na nějaký ten příjemný last minute nebo las moment. Na akční letenky, prakticky do celého světa, se můžete těšit i v lednu. Co říkáte například na extrémně výhodně nabídky od aerolinie TUIfly?

Leden je měsícem, který nepatří k těm nejoblíbenějším. spoustě lidem se stýská po Vánocích a zimních prázdninách a také nutno podotknout, že zima je již příliš dlouhá a studená. Těšíte se opět na příjemné jarní teploty nebo byste rádi vyrazili k moři a opět se trochu odreagovali a přišli na jiné myšlenky? Pak neváhejte a využijte úchvatnou nabídku od aerolinie TUIfly, která nyní přichází letenkami do překrásného Tenerife za neskutečných 1 690 korun. Tak na co ještě čekáte? Nakupujte co nejlevněji a cestujte doslova za hubičku.

Autor: EscarlatiAutor: Escarlati

Kanárské ostrovy jsou velmi populárním Africkým souostrovím, které zdaleka není tak teplé a tropické, jak by se na první pohled mohlo zdát. Ba naopak, ostrovy jsou od pradávna považovány za ostrovy věčného jara, kde nikdy nejsou mrazy ani zima, ale ani omračující parna, na která jste zvyklí například z Egypta, ale také z některých subtropických přímořských letovisek Řecka, Španělska nebo třeba Itálie. Na Kanárských ostrovech se teploty celoročně pohybují okolo skvělých 25 stupňů. V takovém počasí vám nehrozí spálení kůže, nicméně barvu rozhodně chytíte, užijete si moře, pláže a navíc můžete podnikat spousty výletů, které mnohdy vysoké teploty znemožňují.

Na Kanárských ostrovech je, díky skvělým teplotám a příznivým podmínkám, doslova dech beroucí flóra i fauna. Najdete zde spousty stromů, křovisek, rostlin a květin, které u nás těžko uvidíte a koneckonců také Kanárka, podle kterého jsou ostrovy pojmenovány. Pakliže vás nebaví povalování na pláži a neustálé lenošení, na Kanárských ostrovech se nudit nebudete. Přes den můžete podnikat spousty interaktivních turistických výletů, půjčit si můžete také kolo nebo skútr a ostrovy tak projet křížem krážem. A co vlastně dělat večer? Budete-li se nacházet v hlavním městě . Tenerife, pak si nenechte ujít vynikající jídlo, kulturní programy, ale také pouliční umělce, kteří vás svým talentem dostanou do kolen. Kanárské ostrovy jsou jednoduše plné zábavy a překvapení a za 1 690 korun, by byl prakticky hřích, je v lednu 2015 nenavštívit.

Autor: PhilippNAutor: PhilippN

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kanárské ostrovy - Tenerife za 1 690 Kč byl publikován 12. ledna 2015 v 22.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...