Dubaj s FlyDubai za 4 642 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt, dubaj, arábie

Sponzorované odkazy:

Dubaj s FlyDubai za 4 642 Kč

Čím dál více lidí se rozhodne cestovat v lednu a obecně v zimě, neboť taková zimní dovolená v teplých krajinách má rozhodně co do sebe. Jednak si odpočinete od dlouhé a tuhé české zimy, načerpáte spousty energie ze sluníčka, která vám u nás jistě chybí a navíc pořídíte podstatně levnější zájezdy, než v letních měsících, kdy jsou, díky sezóně, neuvěřitelně drahé. Co takhle se vypravit do překrásné a bohaté Dubaje, a to již za senzačních 4 642 korun…

Dubaj je překrásným arabským městem, které svým půvabem znatelně převyšuje spousty jiných bohatých měst. Jakmile se v Dubaji ocitnete, budete mít pocit, jako byte byli v jiném světě a opravdu chvíli potrvá, než si na všechen ten luxus a jas zvyknete. Dubaj je hlavní město stejnojmenného emirátu ve Spojených arabských emirátech, nacházející se na břehu Perského zálivu, který se vyznačuje svými teplými proudy. Velkoměsto je hlavním centrem kulturního, ekonomického, správního i finančního života, proto zde žije na 99 procent obyvatel. Někteří lidé, vzhledem k velmi nákladným nájmům, žije v sousedním městě emirátu Šardžá, který se nachází v těsné blízkosti za branami Dubaje. Dubaj je místem, kde se plní sny a kde si užijete tak pohádkovou dovolenou, na kterou pravděpodobně nikdy nezapomenete.

Autor: AvatarAutor: Avatar

Dubaj je téměř uprostřed rozdělena zátokou Dubaj Creek, která město příznačně rozčleňuje a dodává mu na eleganci a zajímavosti. Celkem je město rozčleněno na 14 čtvrtí, přičemž ne všechny jsou stejné. některé jsou více historické a plné dějin, jiné zase symbolizují typické mrakodrapy, luxusní hotely a casina. Najdou se také čtvrti při pobřeží, které doslova svádějí ke strávení ničím nerušené dovolené v jednom z prvotřídních hotelových komplexů, který nabízí takové služby, o kterých se vám nezdálo ani v těch nejkrásnějších snech. Pokud byste si chtěli žít opravdu luxusní dovolenou se vším všudy, pak ze bez jediného váhání vydejte právě do tolik opěvované Dubaje.

Co se modernizace týče, v tomto ohledu je město na opravdu vysoké úrovni. Ihned vás zaujme například doprava, která je promyšlena do poledního puntíku. Hromadnou dopravou se dostanete prakticky do všech koutů města, včetně odlehlejších pláží. Nemusíte mít proto strach, že byste jako turisté, někde dlouho bloudili. Nechybí zde ani populární a velmi nadčasové metro a pak samozřejmě spousta taxi služeb.

Ohledně komunikace, úředním jazykem je zde arabština, nicméně Dubaj je natolik vyspělým státem, že zde téměř každý hovoří plynně anglicky, dále pak německy, francouzsky, španělsky a v některých místech se domluvíte i rusky. O jazykovou bariéru tak rozhodně nemusíte mít starost.

Pakliže byste se do Dubaje podívali rádi již dne, cestujte leteckou společností FlyDubai, a to nyní pouze za 4 642 korun.

Nejlevnější letenky nabízí Pelikan.cz

Článek Dubaj s FlyDubai za 4 642 Kč byl publikován 5. ledna 2015 v 16.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...