Chicago s KLM za 8 870 Kč

Tagy:  levné letenky, akční letenky, létání, cestování, dovolená, pobyt, amerika, usa, chicago

Sponzorované odkazy:

Chicago s KLM za 8 870 Kč

Amerika je místem, které by chtěla navštívit většina lidí, a to většinou nejednou za svůj život. Vzhledem k faktu, že jste roky zaplavováni americkými filmy a seriály, americkou módou, časopisy, celebrita a jednoduše vším, co má se Spojenými státy co do činění, není divu, že byste tento opěvovaný kontinent, rádi navštívili a na vlastní oči spatřily krásy, o kterých se stále mluví a píše. Nyní máte jedinečnou příležitost se do USA podívat a ještě u toho značně ušetřit. Vydejte se se společností KLM do Chicaga, a to za pouhých 8 870 korun. Dokážete odmítnout tuto jedinečnou a neopakovatelnou nabídku?

Ne všechna místa ve Spojených státech amerických jsou atraktivní a žádoucí natolik, abyste kvůli nim vážily cestu. Zkrátka a dobře, jakmile se rozhodnete podívat do Ameriky, vydejte se někam, kde to opravdu bude stát za to. Jedním z nejkrásnějších amerických velkoměst je bezesporu Chicago, zvané též větrné město. Jeďte za dobrodružstvím již dnes, a to za super cenu 8 870 korun, jedině od letecké společnosti KLM.

Možná jste doposud neměli tušení, že je právě Chicago třetím nejlidnatějším městem USA, s počtem okolo 10 milionů obyvatel. Více zalidněný je pouze New York a Los Angeles. Město najdete ve státě Illinois při pobřeží Michiganského jezera. Díky rozlehlé vodní ploše tak můžete snadno nabýt dojmu, a to především díky fotografiím, že se metropole nachází u oceánu či moře, ovšem není tomu tak, voda v jezeru je opravdu sladká. Jak bylo již řečeno, město si nese název větrné, a to především z politických důvodů a nikoli proto, že by zde snad bylo více větru. Oproti větším metropolím New Yorku a Los Angeles je Chicago podstatně čistší a zelenější. Nachází se zde spousta překrásných parků, díky kterým máte pocit, jako byste byli na venkově, nikoli uprostřed několikamilionového města. Nejvyšší budovou Chicaga je Willis Tower, dosahující takové výšky, že se suverénně řadí k nejvyšším budovám světa.

Autor: J. CROCKERAutor: J. CROCKER

Město rozhodně nepatří k těm nejstarším a proto vám již na první pohled bude připadat poměrně „nové“. První zmínky o Chicagu se datují až k 17. století, kdy jej pomohli vybudovat francouzští kolonisté, konkrétně Louis Jolliet a Jacques Marquette. Těm přišlo místo dnešního Chicaga velmi příhodné svou oblastí, neboť díky dobré poloze a jezeru se jednalo o velmi vhodnou obchodní síť, která se postupně rozrůstala až v dnešní monstrózní metropoli.

Nejlevnější letenky nabízí Pelikan.cz

Článek Chicago s KLM za 8 870 Kč byl publikován 8. ledna 2015 v 15.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...