New York s American Airlines za 10 609 Kč

Tagy:  létání, cestování, amerika, usa, nea york, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

New York s American Airlines za 10 609 Kč

Cestování je obecně považováno za největší koníček, jaký si člověk dovede představit. Málo kdo by s čistým svědomím řekl, že nerad poznává nové země a nepotřebuje čas od času změnit místo svého pobytu. Pakliže i vy milujete turistiku a chcete se podívat do Spojených států amerických, využijte akční nabídky od letecké společnosti American Airlines a vydejte se do New Yorku již za 10 609 korun.

Proč cestovat v prosinci?

Možná si říkáte, proč byste měli cestovat právě v prosinci, kdy je všude spousta chaosu, lidí a díky Vánocům také tak trochu zmatek. Možná ve spoustě zemí narazíte na chaos, nicméně prosincové a lednové letenky patří obecně vždy k těm nejlacinějším. Prosinec není považován za turisticky atraktivní období, proto letenky do spousty zemí po celém světě pořídíte za velmi slušné ceny.

Autor: mike g.k.Autor: mike g.k.

New York za akční ceny

Poznat Spojené státy americké je snem spousty lidí, kteří by alespoň jednou za život chtěli spatřit na vlastní oči místa, která se objevují v oblíbených amerických filmech a seriálech. V dřívějších letech si cestu do Ameriky mohli dovolit jen ti nejmovitější lidé, neboť jen samotné letenky stály desítky tisíc korun, což je pro většinu smrtelníků, prakticky nemyslitelné. Doba ale značně pokročila a dnes může cestovat i do takto vzdálených končit, takřka každý průměrný občan. Také byste se rádi podívali do New Yorku? Pak neváhejte a cestujte právě v prosinci, kdy jsou letenky zdaleka nejlacinější.

Letenky do New Yorku patří k těm nejžádanějším, proto je po celý rok můžete sehnat obvykle za 30 tisíc korun, ne-li více. Jednou za čas se naskytne jedinečná příležitost, kdy vám aerolinie nabídnou letenky do této metropole za téměř směšné peníze. V prosinci s levnými letenkami do New Yorku přichází letecká společnost American Airlines, díky které se do velkoměsta podíváte již za senzačních 10 609 korun, což je jednoduše nabídka, kterou nelze za žádných okolností odmístnout. Chcete na vlastní oči spatřit sochu Svobody, podívat se na Empire State Building anebo ochutnat pravý americký hamburger? Pak leďte nyní a ušetřete desítky tisíc korun.

Článek New York s American Airlines za 10 609 Kč byl publikován 27. prosince 2014 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...