5 tipů na prosincové letenky od EasyJet

Tagy:  létání, cestování, easyjet, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

5 tipů na prosincové letenky od EasyJet

Společnost Easy Jet je jednou z nejpopulárnějších leteckých společností vůbec. Důvodem není přepychový komfort či nějaký luxus, ale extrémně levné letenky, které na evropském trhu nemají konkurenci. Pokud chcete cestovat a nemáte peníze na zbytečné utrácení, rozhodně létejte s Easy, neboť právě s tímto dopravcem se můžete podívat prakticky do jakéhokoliv koutu Evropy a přitom značně ušetřit. Je libo letenky od 499 korun, a to se vším všudy? Pak se zaměřte právě na exkluzivní nabídky od EasyJet.

V prosinci a lednu se můžete těšit z levného cestování. Vzhledem k tomu, že zima není považována za příliš příznivou dobu na poznávání nových krajin, letenky jsou podstatně levnější, než v klasické letní sezóně. EasyJet vám v prosinci přináší spousty akčních nabídek, které vás jistě potěší.

Miláno za 702 korun

Miláno je městem, které doslova a do písmene miluje módu a vše kolem ni. Pokud si chcete pořídit kvalitní a značkové oblečení a doplňky za skvělé ceny, Miláno je metropolí, kde si nakoupíte a ještě ušetříte. A kdy jindy, než právě v prosinci se vypravit do Mekky módy. Nyní seženete letenky od EasyJet za 702 korun, což je nabídka, kterou nelze odmítnout.

Londýn za 832 korun

Londýn je metropolí, kterou by měl za svůj život navštívit alespoň jednou každý Evropan. Spousta turistů považuje hlavní město Anglie za studené a neosobní, nicméně novogotická architektura má své jedinečné kouzlo. Pakliže máte rádi levné nákupy, kulturu a nebo chutné jídlo, vydejte se do Londýna za 832 korun, a to právě nyní s EasyJet.

Autor: pabloramosiAutor: pabloramosi

Manchester za 902 korun

Jakmile se ocitnete v hlavním městě Anglie, pak neváhejte a vydejte se o trochu více na Sever, a to do překrásného Manchesteru, který žije fotbalem a dech beroucí krajinou, která rozhodně stojí za viděnou a fotodokumentaci. Letenka do Manchesteru vás vyjde na 902 korun.

Paříž za 932 korun

Paříž je od pradávna považována za město všech zamilovaných, kde se to milenci jen hemží. Hlavní město Francie dýchá romantickou architekturou, úzké uličky se spoustou kaváren navozují intimní atmosféru a šarm místních obyvatel vzbuzuje pocit elegance a luxusu. Milujete Paříž a opět byste si zde chtěli užít eurovíkend ve dvou? Pak si od společnosti EasyJet pořiďte letenky již za 932 korun.

Amsterdam za 902 korun

Dalším zajímavým místem je rozhodně holandské hlavní město Amsterdam. Kromě faktu, že zde seženete omamné látky, vynikající sýry a ty nejkrásnější tulipány, užijete si zde skvělé festivaly, jedinečnou architekturu a spoustu zábavy. msterdam můžete navštívit již za 902 korun.

Článek 5 tipů na prosincové letenky od EasyJet byl publikován 25. prosince 2014 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...