5 tipů na nejlevnější letenky

Tagy:  dovolená, cestování, akční letenky, pobyt, zájezd, moře

Sponzorované odkazy:

5 tipů na nejlevnější letenky

Zima je v plném proudu a spolu s ní i studené počasí, které relaxaci venku příliš nepřeje. Pokud si nepotrpíte na lyžování nebo na procházky po zasněžených a zmrzlých kopcích, podívejte se na nabídku akčních letenek, díky kterým se můžete i nyní podívat do zahraničí a užít si tak pravou přímořskou dovolenou nebo nákupy v oblíbené destinaci.

Jakarta za 11 940 Kč

Zimní období je ideálním časem na exotické dovolené, neboť jsou letenky opravdu velmi laciné. Důkazem je například tato exkluzivní nabídka na překrásnou Jakartu, na kterou se můžete se společností Turkish airlines vypravit za neskutečných 11 940 korun. Jakarta je ostrovem v Indonésii, kde je krásné a tropické počasí po celý rok. Zatímco v létě je Jakarta spíše deštivá, v zimě se můžete těšit na sluníčko, vyhřáté pláže a průzračné smaragdové moře. Tak na co ještě čekáte? Vydejte se na dovolenou ještě dnes a nezapomeňte si s sebou přibalit i Vánoční dárky.

Dubaj za 4 432 Kč

Kde vám v zimním období bude rozhodně krásně, je majestátní a luxusní Dubaj, která je skvostem celého arabského poloostrova. Dubaj je proslulá svými dech beroucími stavbami a nejdražšími hotely na světě. Pokud tedy toužíte po neutuchajícím přepychu, vypravte se právě do Dubaje. V letní sezoně bývají letenky do Dubaje obvykle velmi drahé, dnes je ale na Smart Wings můžete zakoupit již za senzačních 4 432 korun.

Autor: HDAMMAutor: HDAMM

Mexiko za 11 490 Kč

Již dlouhé roky vás láká západní polokoule, ale do USA se letos nechystáte? Pak se poohlédněte po letenkách například do Střední Amerika, která je charakteristická svým temperamentem a láskou k životu. Nyní seženete neuvěřitelně akční letenky do Mexika od společnosti Air Europa, a to v ceně 11 490 korun. Mexiko je vyhlášené skvělým jídlem, sympatickými obyvateli a spoustou zábavy. Pakliže milujete hudbu, tanec a kulturu, v Mexiku si dozajista užijete nezapomenutelnou dovolenou.

Bangkok za 8 790 Kč

Velmi populární a turisty hojně navštěvovanou destinací je v posledních letech Thajsko, které je tak trochu sázkou na jistotu. V této překrásné jihoasijské zemi si dosyta užijete nefalšovanou letní dovolenou, poznáte zcela odlišnou kulturu, ochutnáte výbornou thajskou kuchyni a pokud se rozhodnete pro výlet do hlavního města, můžete si nakoupit i levné suvenýry a na vlastní kůži poznat ruch opravdového asijského velkoměsta. Využijte akčních letenek od společnosti Aeroflot a vydejte se do překrásného Thajska za skvělých 8 790 korun.

New York za 11 608 Kč

Jestli existuje na planetě zemi město, které byste alespoň jednou za život měli navštívit, pak je to rozhodně nenahraditelný a nepřekonatelný New York. Nyní v tomto několikamilionovém městě panuje pravá Vánoční atmosféra se spoustou sněhu, využijte tak akčních letenek od leteckého dopravce Air France a vypravte se do metropole za neskutečnou cenu 11 608 korun.

Autor: Eduardo ManchonAutor: Eduardo Manchon

Článek 5 tipů na nejlevnější letenky byl publikován 19. prosince 2014 v 19.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...