Listopadové letenky od Student agency

Tagy:  dovolená, létání, student agency, pobyt, evropa, varšava, athény, new york, amerika

Sponzorované odkazy:

Listopadové letenky od Student agency

O společnosti Student agency rozhodně neslyšíte poprvé a obzvláště ne v případě, sledujete-li naše stránky pravidelně. Dopravce se nezaměřuje pouze na levné letenky, ale také na vlaky a autobusy, které vás po celé Evropě přepraví doslova za hubičku, a to nemusíte být student. Využijte akčních listopadových nabídek a cestujte za pár korun do všech významných metropolích a po zajímavých památkách.

A proč jsou vlastně listopadové letenky tolik levné? Odpověď je naprosto jednoduchá. Listopad je totiž měsícem, kdy se z celého roku cestuje prakticky nejméně. Lidé šetří na Vánoce a pomalu se ještě zotavují z náročných prázdnin, které si rok co rok žádají pořádnou letní dovolenou. Letenky od Student agency jsou letošní podzim natolik akční a zajímavé, že se i přesto můžete vydat do zahraničí, aniž byste v peněžence cítili průvan. Tak kam to letos bude?

Praha – Varšava a zpět za 2 790 korun

Možná si teď říkáte, co byste měli dělat v Polsku, když existuje tolik nádherných míst? Varšava je hlavním městem našeho severo-východního souseda a disponuje spoustou překrásných památek, kulturního vyžití a také laciného zboží všeho druhu. A právě to byste před Vánocemi mohli náležitě ocenit, neboť máte jedinečnou možnost pořídit svým nejbližším krásné dárky za skvělé ceny. Vydejte se za lidovou cenu 2 790 korun do Varšavy a nazpět, užijte si nezapomenutelný pobyt a ještě si přivezte spousty dárků a suvenýrů.

Autor: JarektAutor: Jarekt

Praha – Athény a zpět za 4 341 korun

Řecko je obecně jednou z nejnavštěvo­vanějších zemí, kterou turisté z celého světa jednoduše milují. Rozhodně se není čemu divit, neboť Řekové jsou příjemní lidé, jídlo je zde na každém rohu famózní, moře dech beroucí, pláže skvostné a o překrásné architektuře, ani nemluvě. Neexistuje snad důvod, proč byste Řecko a jeho ostrovy neměli chtít navštívit. Rádi byste do zahraničí vycestovali ještě v listopadu, ale nechcete utratit desítky tisíc korun? Pak využijte příjemnou nabídku od Student agency a vypravte se do hlavního města, kde na vás čekají pamětihodnosti, které jinde nespatříte. Cena zpáteční letenky je 4 341 korun, a to včetně veškerých vedlejších poplatků.

Praha – New York a zpět za 14 137 korun

Máte dost cestování po Evropě a již delší dobu vás lákají dálky, konkrétně Spojené státy americké? Pak právě tento listopad nastala ideální doba, pořídit si akční letenky a prozkoumat krásy Ameriky za dobré ceny. Student agency vám nyní nabízí letenky ze zpátečním letem za 14 137 korun, a to do majestátního města New York. Kdo nenavštívil New York, jako by v Americe ani nebyl. Několikamilionová metropole se pyšní největšími mrakodrapy na světě, spoustou nákupních center, restaurací, barů, pamětihodností a také dech beroucích central parkem, který je lesem uprostřed velkoměsta.

Autor: AngMoKioAutor: AngMoKio

Článek Listopadové letenky od Student agency byl publikován 21. listopadu 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...