4 říjnové letenek od Wizzair

Tagy:  létání, cestování, wizzair, dovolená, pobyt, eurovíkend, londýn, benátky, řím, neapol

Sponzorované odkazy:

4 říjnové letenek od Wizzair

Nízkonákladové letenky jsou čím dál populárnější a na chuť jim přicházejí i ti lidé, co se roky drželi svých zajetých kolejí a preferovali pouze jednu leteckou společnost. Turisté zkrátka konečně pochopili, že cestovat lze za velmi málo peněz, aniž byste se však museli bát o svůj život nebo sedět v nekomfortním letadle. Jednou z nejoblíbenějších charterových společností je Wizzair, která nabízí neskutečně laciné letenky do celé Evropy. Nevěříte? Přesvědčte se sami a nechte se inspirovat výhodným říjnem. Možná se ještě na poslední chvíli vydáte na vytoužený eurovíkend nebo na prodloužené letní prázdniny.

Romantika za 499 Kč

Dokážete si vůbec představit větší romantiku, než jakou nabízejí italské Benátky? Pak vás ale jistě také napadlo, že právě pobyt v Benátkách musí být neuvěřitelně drahý. Možná se vám nepodaří sehnat laciné ubytování, na čem ale můžete opravdu výrazně ušetřit, jsou letenky. Ty nyní pořídíte za neskutečných 499 korun. Nízkonákladový letecky dopravce Wizzair jednoduše ví, jak s získat srdce náruživých cestovatelů.

Autor: SteffAutor: Steff

Architektura a památky za 799 Kč

Londýn je bezesporu na špici oblíbených míst, která turisté často a velmi rádi navštěvují. Do hlavního města Velké Británie by se měl alespoň jednou za život podívat naprosto každý člověk. Už jenom proto, že je Londýn tolik odlišný od českých měst. Kromě levných nákupů vás zde čeká dech beroucí novogotická architektura, spousta historických památek a dokonce můžete v ulicích města potkat i nějakou tu známou osobnost. Pakliže přemýšlíte o cestě do Londýna, přestaňte váhat a vydejte se ještě v říjnu. Letenka vás totiž bude stát senzačních 799 korun, což je výjimečná akce, která se již nemusí opakovat.

Koloseum za 799 Kč

Za naprosto stejnou cenu jako do Londýna, se nyní podíváte také do dalšího hlavního města, kterým je majestátní Řím. Překrásná metropole nacházející se téměř v polovině země vám v říjnu nabídne překrásné počasí, které je naprosto ideální na turistiku a poznávání jiných krajin a kultur. Tak popadněte lehkou podzimní bundu, batoh, fotoaparát a vydejte se prozkoumat koloseum skrz na skrz.

Za pravou pizzou za 899 Kč

A v Itálii ještě chvíli zůstaneme, neboť se tato země stala pro zlevněné letenky velmi populární oblastí. Společnost Wizzair si je velmi dobře vědoma faktu, že Itálie patří k nejnavštěvo­vanějším zemí Evropy, a proto nabízí akční letenky nejenom v říjnu. Do překrásné Neapole, kde se zrodila pravá italská pizza, můžete v tomto měsíci zavítat za skvělých 899 korun. V dalších měsících pak bude cena letenek obdobná a v lednu dokonce spadne až na neskutečných 499 korun.

Autor: Andreas RibbefjordAutor: Andreas Ribbefjord

Článek 4 říjnové letenek od Wizzair byl publikován 18. října 2014 v 19.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...