Miami s US Airways za 9508 Kč

Tagy:  společnost, miami, usa, amerika, us, airways, levné letenky, dovolená

Sponzorované odkazy:

Miami s US Airways za 9508 Kč

Na letní dovolenou je stále ještě dostatek času. Až do konce října budete mít možnost navštívit jakýkoliv kout Středomoří, abyste si užili pravou pohodu u moře. Pakliže vás ale lákají dálky, nemusíte se spoléhat na roční období, což je výhoda. Například na Floridě je krásně prakticky po celý rok, a tak je cestování ryze ve vašich rukách. Delší dobu přemýšlíte, že byste se jeli podívat do Miami? Pak se vydejte nyní, kdy jsou ceny letenek proklatě nízko. S US Airways vás letenky vyjdou na neskutečných 9508 korun.

Kdo by se nechtěl podívat, alespoň jednou za svůj život, do Ameriky? Pravděpodobně každý. Už jenom z toho důvodu, že nás s touto zemí spojuje dennodenně nespočet faktorů. Móda, seriály, časopisy, jídlo a mnoho dalšího, co pochází z USA, je všude kolem. Není tedy divu, že i vy chcete zemi poznat na vlastní kůži. Spojené státy Americké jsou veliké a neskutečně rozmanité. Při plánování své cesty si proto dobře rozmyslete, kam se chcete vypravit. Lákají vás mrakodrapy, chaos, burza či nekonečné nakupování? Pak se rozhodně vypravte do New Yorku. V případě, že toužíte po surfování, luxusních vilách, večírcích a subtropickém počasí. Vaším cílem bude Kalifornie nebo Florida a její dech beroucí a skvostné Miami.

Miami v sobě skrývá nespočet možností, jak trávit čas, proto se o nedostatek zábavy bát opravdu nemusíte. Po celou dobu vašeho pobytu vám slovo nuda nevytane ani jednou na mysl, na to se lze stoprocentně spolehnout. Amerika, konkrétně USA je natolik odlišné od Evropy, že vám týden, ani dva, budou připadat jako nic. Ovšem na základní ,,oťukání", kdy se alespoň povrchově seznámíte s místními zvyklostmi, kulturou a celkovou atmosférou, to bude stačit.

Létejte s US Airways, autor: aero-icarusLétejte s US Airways, autor: aero-icarus

Miami je centrem luxusu, kde se můžete těšit na prvotřídní hotelové komplexy, desítky pater nákupních center se všemi módními značkami, chybět nesmějí ani multikulturní restaurace a pokud na ulici potkáte známou celebritu, rozhodně se nijak nedivte. V Miami jich bydlí stovky. K tomu všemu jako bonus přidejte stále krásné počasí a těšte se na nezapomenutelnou dovolenou na západní polokouli, která se za tuto cenu, již nemusí opakovat.

Cestujte s US Airways

US Airways není v leteckém světě žádným nováčkem, na naopak ji lze směle zařadit k zaběhlým seniorům. Datum založení je rok 1939, který byl, i přes začínající světovou válku, pro firmu velmi úspěšný. Zpočátku přepravovala pouze poštovní zásilky, za několik let se ale vypracovala na klasickou aerolinii a začala tak s cestujícími létat po celé zemi. Následovala expanze do Evropy a Asie, dnes létá do celého světa a patří k nejpopulárnějším a nejspolehlivějším dopravcům vůbec. Za dobu svého vzniku aerolinii vystřídala několik názvů. Ten dnešní se drží od roku 1997.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Miami nyní za 9508 korun, autor: anonymonkMiami nyní za 9508 korun, autor: anonymonk

Článek Miami s US Airways za 9508 Kč byl publikován 22. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...