4 tipy na nízkonákladové letenky

Tagy:  cestování, létání, nízkonákladové letenky, oslo, madrid, lisabon, dublin

Sponzorované odkazy:

4 tipy na nízkonákladové letenky

Nízkonákladové letenky jsou velmi vyhledávaným zbožím po celém světě. Turisté se již oklepaly z první vlny skepse a naučily se cestovat lacině, rychle a poměrně komfortně. Nízkonákladové letenky vám rozhodně nezajistí bůh ví jaký luxus. Nečekejte několik chodů, polstrovaná sedadla, osobní prostor a exkluzivní zacházení. Ovšem zde platí jasná rovnice cena kvalita. Letenka vás vyjde sotva na tisíc korun, takže se všemi drobnými zádrhely prostě musíte počítat a nutno říci, že se vyplatí. Propadli jste kouzlu právě nízkonákladových letenek? Pak se inspirujte a cestujte do celého světa.

Dublin za 955 korun

Dalším z vašich poznávacích zájezdů, který si můžete přidat do fotoalba, je například Dublin. Hlavní město Irska je impozantní svou studeností v kombinaci se vstřícným a srdečným obyvatelstvem, které se od toho britského rapidně liší. V Dublinu se nudit rozhodně nebudete. Čeká na vás spousta historických památek, muzea a galerie, kina, divadla, ale také festivaly, na kteří si obyvatelé potrpí. Do Dublinu se nyní s nízkonákladovou společností Ryanair můžete vypravit za super cenu 955 korun.

Oslo za 1080 korun

A co takhle pro jednou v létě zapomenout na prosluněné italské či řecké pláže a vypravit se na sever, kde je v těchto dnech opravdu krásně. V zimě ve Skandinávii panují mrazy, nicméně v létě se můžete těšit z příjemných jarních podmínek. Oslo je plné překvapení, která byste si neměli nechat ujít. Kromě bujné vegetace, která je zde samozřejmostí, vás jistě nadchne netradiční architektura a také místní restaurace, kterým vládnou vynikající čerstvé ryby, ústřice, brambory a také místní dezerty, na které mají recept pouze tamní obyvatelé. Do Osla se rovněž s Ryanair podíváte za 1080 korun.

Cestujte nízkonákladově, autor: kira holvolkCestujte nízkonákladově, autor: kira holvolk

Madrid za 899 korun

Evropská hlavní města jsou velikým lákadlem, které turisty asi nikdy nepřestane bavit. Řím, Paříž, Londýn. Trojice, kterou navštívil již takřka každý, ale nezapomněli jste také na krásy západní Evropy? Temperamentní Španělsko v sobě skrývá tolik půvabu, že nebudete vědět, jaký jeho kout máte navštívit dříve. Začněte třeba u hlavního města. Madrid je symbolem jižanského temperamentu, kde to žije fotbalem, kulturními památkami, flamengem a také venkovními festivaly a koncerty. V Madridu je prakticky po celý rok krásně, vydejte se na poznávací zájezd nyní, a to za skvělých 899 s nízkoná­kladovou společností Blue Air.

Lisabon za 1099 korun

A když už zabloudíte do Španělska, jen tak se domů nevracejte a vydejte se ještě o kousek níže, konkrétně do žhavého Portugalska. Tuto zemi evropané navštěvují podstatně méně, než Středomořské státy, což je nesmírná škoda. Právě Portugalsko se pyšní závanem exotiky a překrásnou přírodou. Hlavní město Lisabon pak svým návštěvníkům nabízí spousty historických pamětihodností, tradiční restaurace a také otevřená divadla. Zde se vám bude opravdu líbit a za letenku od Condora za 1099 korun, dvojnásob.

Madrid za neskutečně nízké ceny, autor: desperadoMadrid za neskutečně nízké ceny, autor: desperado

Článek 4 tipy na nízkonákladové letenky byl publikován 15. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...