Vietnam s Etihad Airways za 11 447 Kč

Tagy:  dovolená, vietnam, levné letenky, asie, cestování, létání, příroda, moře, léto

Sponzorované odkazy:

Vietnam s Etihad Airways za 11 447 Kč

Asie je především pro Evropany neuvěřitelně lákavou a tajuplnou oblastí. Zatímco Evropa překypuje multikulturními hlavními městy, nejnovějším nákupními centry a prosklenými futuristickými budovami, v Asii kromě těchto a dalším vymožeností najdete také nedotčenou přírody a dech beroucí průzračné moře. Není se tedy čemu divit, že přímořské oblasti Asie navštěvují ročně desítky či dokonce stovky tisíc turistů. Nejčastějším cílem bývá především malebné Thajsko proslulé svými překrásnými přírodními scenériemi. V ústraní pak stojí neméně krásná země – Vietnam. Ta je, z poměrně neznámých důvodů, turisticky podstatně méně aktivní, což je škoda, neboť právě Vietnam je místem, na které při jeho návštěvě, jen tak nezapomenete…

Autor: Milei.vencelAutor: Milei.vencel

Málo který turista se místo do lákavého Thajska vypraví spíše do Vietnamu a přitom, kdybyste porovnali fotografie moře, pláží a celkového zátiší, jen těžko byste tyto dvě země od sebe rozeznali. Ano, tak moc jsou si podobné a přesto každá jiná. Thajsko je podstatně více komerční a přeplněné. Oproti tomu klidnější Vietnam se pyšní přátelským a vstřícným obyvatelstvem a autentickou atmosférou. Pravdou je, že je Vietnam podstatně chudší, dokonce patří k nejchudším zemím Asie, nicméně jedete-li za přírodou a relaxací, vyspělé centrum pravděpodobně nepotřebujete.

Vzhledem k faktu, že ve Vietnamu turismus zdaleka tolik nevládne, jako v jiných asijských zemích, můžete se spolehnout na soukromí a klid. Ubytování najdete v příjemném penzionu, ale také v luxusních hotelech, které se na pobřeží samozřejmě nacházejí. A pro ty, co by snad chtěli trávit ve Vietnamu líbánky nebo ničím nerušenou romantiku, existují také plážové bungalovy, kde budete opravdu sami, a to ve dne i v noci.

Beze sporu nejkrásnější oblastí Vietnamu, je záliv a zátoka Halong Bay, kam se rozhodně stojí za to vypravit a ideálně se zde také ubytovat. Najdete zde luxusní i romantické hotely, zařízené opravdu přepychově, jako by snad ve Vietnamu nevládla bída. Překrásné čisté moře a bělostný písek na plážích vás uchvátí na první pohled. Večer se pak můžete projet na lodi nebo si pochutnat na asijské kuchyni v jedné z vyhlášených restaurací. Co by to bylo za dovolenou, bez ochutnání pravého sushi a kung pao.

Létejte s Etihad Airways

Letecká společnost Etihad Airways je dopravcem emirátu Abu Dhabi a vznikla v roce 2003, přičemž ještě tentýž rok uskutečnila svůj první let. Aerolinka poskytuje lety do více než 70 destinací ve 46 světových státech. Vyjma Antarktidy se s Etihad Airways můžete podívat do celého světa a nyní navíc s neuvěřitelnými slevami. Například letenky do Vietnamu vás vyjdou na senzačních 11 447 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Vietnam s Etihad Airways za 11 447 Kč byl publikován 6. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...