Rhodos s Australian Airlines za 1650 Kč

Tagy:  létání, dovolená, řecko, řecké ostrovy, rhodos, zájezd, australian airlines

Sponzorované odkazy:

Rhodos s Australian Airlines za 1650 Kč

První polovinu prázdnin máte za sebou, ale ta druhá bude ještě pěkný měsíc trvat. Nenašli jste si doposud ani chvilku na odpočinek, natož pak na pořádnou letní dovolenou? Ať už jsou důvodem finance nebo nedostatek času, relaxaci občas prostě potřebuje každý. Co byste řekli na letní dovolenou v Řecku, která vás bude stát sotva pár tisíc korun? Sen se stává skutečností s levnými letenkami od Australian Airlines, díky kterým na Rhodos poletíte za senzačních 1650 korun.

Řecké ostrovy, kdo by je nemiloval? Oblast Středozemního moře je protkaná bohatou historií, která dýchá z každého koutu, pláže jsou nekonečně dlouhé, krajina bohatá na flóru i faunu a moře nelze snad ani slovy popsat. Jaké to štěstí, že máte, jakožto Češi, k těmto skvostům přístup, a to za, doslova, pár korun.

Vydete se na řecké ostrovy, autor: NikaterVydete se na řecké ostrovy, autor: Nikater

Řecké ostrovy jsou překrásné asi všechny, nicméně k těm nejnavštěvovanějším patří beze sporu Rhodos. Ostrov se nachází pouhých 20 kilometrů od Turecka. Pokud byste tedy měli chuť zažít nějaké to dobrodružství, můžete se lodí vydat na výlet k sousedům. Čtvrtý největší řecký ostrov se pyšní velikostí 1398 kilometrů čtverečních a počtem obyvatel pouhých 110 000. Málo lidí zde ale opravdu není, neboť další tisícové položky tvoří celoročně turisté z celého světa. Úředním jazykem je zde řečtina a měna samozřejmě euro. Pokud tedy máte doma peníze ještě z loňské dovolené, rozhodně je užijete. Co jste možná nevěděli, je fakt, že je zde hodinový časový posun kupředu. Do země tak dorazíte o hodinu déle, čímž se ochudíte o drahocenný čas na tomto skvostném místě.

Některé přímořské oblasti jsou vyschlé a kromě písku a moře vás nemají moc čím překvapit. Toto o Rhodosu rozhodně neplatí, ba naopak. Příroda je dech beroucí a neuvěřitelné bohatá. Čekat můžete především stále zelené borovice a typické olivové háje, nesoucí ony vynikající aromatické plody – olivy.

Samozřejmě krásná příroda není vše a dnes již většina turistů očekává i něco ¨víc v podobě kultury a historie. Za kulturou se můžete vypravit například do nedalekého města Lindos. Dějiny vás budou provázet prakticky na každém krku. Antické, byzantské, středověké a turecké památky jsou na Rhodosu na denním pořádku. fotoaparát by tak měl být nedílnou součástí vaší dovolenkové výbavy.

S kým letět?

Australian Airlines lze považovat za opravdu kvalitní leteckou společnost s jistou, pozitivní historií. Létat s ní můžete do celého světa, dokonce pro vás připravila i zajímavý věrnostní program. Nyní se právě s Australian Airlines podíváte na famózní Rhodos za neuvěřitelných 1650 korun. To je cena, kterou nelze odmítnout.

Létejte vždy levně, autor: MoonshadowLétejte vždy levně, autor: Moonshadow

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Rhodos s Australian Airlines za 1650 Kč byl publikován 2. srpna 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...