Kréta s Air Berlin za 1650 Kč

Tagy:  létání, dovolená, cestování, kréta, řecko, léto, air berlin, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Kréta s Air Berlin za 1650 Kč

Kréta je beze sporu nejnavštěvovanějším ostrovem Řecka, neboť v sobě skrývá vše, co turista od dokonalé destinace vyžaduje. Krásné pláže, průzračné a čisté moře, subtropické teploty skoro po celý rok a samozřejmě nosná dávka historie. Toto a mnoho dalšího, můžete od ostrova Kréta čekat. Pokud se vám doposud nepoštěstilo jej navštívit, využijte akční nabídky a vydejte se na dovolenou již dnes s letenkami od Air Berlin za 1650 korun.

Kréta jako historický artikl

Kréta sice není největším ostrovem Středozemního moře, nicméně rozhodně nejzajímavějším. Její historie sahá až do Starověku, kdy Kréta představovala důležitý bod pro obchody. Jistě jste slyšeli o krétských bájích, které se v řecké mytologii nejednou objevují. Podle pověstí byl zde v labyrintu uvězněn syn krále který byl na půl býk a na půl člověk. Jak to s tímto monstrem ve skutečnosti bylo, již asi nezjistíme, ovšem pravdou zůstává, že zde labyrint opravdu stával a jeho pozůstatky můžete vidět i dnes.

Užijte si moře za 1650 korun, autor: anybookersUžijte si moře za 1650 korun, autor: anybookers

Proč jet na Krétu?

Důvodů, proč se vypravit na Krétu, je nespočet. Prvním z nich může být například fakt, že je zde krásné počasí, a to dokonce i v zimě. Zatímco v některých přímořských oblastech prší, na Krétě je takřka celoročně slunečno, což hraje ve prospěch turistickému ruchu. Dalším důvodem bude jistě moře. To je teplé, čisté a má krásnou barvu, typickou pro jižnější oblasti Středozemního území. O plážích je těžké psát a mluvit, protože je jejich krása prakticky nepopsatelná. Co se prostředí týče, opravdu nemusíte mít strach, že byste snad narazili na lokalitu, kde by se vám nelíbilo. Některé země, ač jsou atraktivní, mají jednu nevýhodu, a tou je nepříjemné obyvatelstvo. Řekové jsou naopak velmi vstřícní, přátelští a turistů si velice váží. Kdybyste na ostrov přijeli, jak se říká, na blint, téměř každý občan by vám rád sehnal ubytování a dokonce za příjemné peníze. Pozvání na večeři nebo odpolední party vás nemusí nijak děsit, Řekové jsou zkrátka takoví a tak se k nim s chutí přidejte.

Cestujte s Air Berlin

Vznik německé letecké společnosti Air Berlin se datuje k roku 1978. Lze tedy tvrdit, že má již svou historii, která se nese v duchu velmi pozitivních ohlasů, především ze stran spokojených turistů. Ač aerolinka není nízkonákladová ani charterová, velmi často přichází s akčními letenkami, které téměř nemají konkurenci. V červenci se například na půvabný ostrov Kréta podíváte za necelých 2 tisíce korun, což je nabídka, která se neodmítá!

Na Krétu už jen levně, autor: paramatosNa Krétu už jen levně, autor: paramatos

Levné letenky nabízí pelikan.cz

Článek Kréta s Air Berlin za 1650 Kč byl publikován 27. července 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...