Antalya s Atlasjet za 1990 Kč

Tagy:  levné letenky, akční letenky, létání, cestování, turecko, antalya

Sponzorované odkazy:

Antalya s Atlasjet za 1990 Kč

Prázdniny jsou takřka v polovině a všichni ti, kteří se letos ještě nedostali k moři, jistě ,,melou" z posledního a zoufale touží po sluníčku a slané vodě. V případě, že jste si letní dovolenou neplánovali měsíce dopředu, nemusíte propadat panice, i pro vás se najdou atraktivní zájezdy za super ceny. Co říkáte například na pobyt ve slunné Antalyi, kam se můžete podívat již za 1990 korun? Ať žije léto a levné letenky!

Turecko a jeho přímořské oblasti, láká především České turisty rok co rok. Není se čemu divit, neboť tato země oplývá vysokými teplotami, krásnou přírodou a temperamentem, který našemu národu, tak nějak chybí. Turecko nabízí nespočet možností na letní dovolenou, stačí si jen vybrat, co by právě vám, nejvíce vyhovovalo. K typickým destinacím patří ostrov Kypr a Turecká riviéra pyšnící se nekonečně dlouhými plážemi a půvabnou promenádou, která svádí k večerním procházkám a toulání se městem. Pakliže chcete jet právě do lokality turecké riviéry, vyberte si Antalyi, kde se rozhodně nebudete nudit a navíc v červenci seženete letenky za skvělých 1990 korun na osobu.

Létejte lacině, autor: WinstonzaLétejte lacině, autor: Winstonza

Antalya není žádným drobným přímořským městečkem, jak by se mohlo zdát. Ba naopak se jedná o takřka dvoumilionové město na pobřeží Středozemního moře. Pokud vás toto zjištění vyděsilo, můžete zůstat naprosto v klidu. Metropole je sice většího charakteru, nicméně nepostrádá ani procento z půvabů přímořských měst, kterým vévodí stánky se suvenýry, promenáda, tamní restaurace s vynikajícím jídlem a také kulturní vyžití. Výhodou většího města je fakt, že se zde nebudete nudit. Pokud si tedy nepotrpíte na celodenní povalování se na pláži, nabídku velkoměsta jistě oceníte.

Co vás ve městě také nadchne, je široká nabídka ubytovacích zařízení, která jsou opravdu nadstandardní. Na útesech a v úpatí skalisek se tyčí luxusní hotelové komplexy s tak bohatou nabídkou, že budete mít problém si vybrat ten nejlepší. Avšak vzhledem k faktu, že značně ušetříte na letenkách, můžete si dovolit trochu zahřešit a připlatit si za přepych.

Atlasjet a levné letenky

Letecká společnost Atlasjet je na trhu poměrně nováčkem, nicméně přesto se již může chlubit dobrou pověstí. Její služby jsou příjemným standardem a i přes to, že se nejedná o nízkonákladovou ani charterovou aerolinku, celoročně nabízí letenky za příznivé ceny a v letním období často výrazné slevy a akce, jako jsou například letenky do Antalye za 1990 korun. Atlasjet je tureckého původu, proto letenky právě do Turecka a okolí, můžete čekat vždy nejlacinější.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Antalya s Atlasjet za 1990 Kč byl publikován 26. července 2014 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...