Červencové letenky od Easy jet

Tagy:  létání, cestování, easy jet, společnost, levné letenky, akční letenky, itálie, londýn, anglie, řím

Sponzorované odkazy:

Červencové letenky od Easy jet

Kdo by chtěl v červenci, který láká překrásnými letními teplotami, zůstat doma? Pokud si celý rok plánujete dovolenou a už se nemůžete dočkat, jak si po namáhavém období, plném práce a povinností, konečně odpočinete, věnujte trochu času výběru letenek, které zdaleka nemusejí být tak nákladné jako jste zvyklí. Spousta leteckých společností nabízí akční letenky doslova za pár korun. Podívejte se například na super nabídku od Easyjet, jež vám rozhodně vykouzlí úsměv na rtech.

Easy jet je nejpopulárnější nízkonákladovou leteckou společností, která je známa především pro své akční a last minute letenky. Eurovíkend vás vyjde na pár set korun, a to kdykoliv během roku a nyní můžete i letní dovolenou, sehnat za příjemný finanční obnos. Povídejte se, do kterých letovisek se s Easy jet vydáte již od 800 korun.

Fiumicino za 1219 Kč

Oblast Fiumicino není příliš známá, proto nepatří k typickým letním destinacím, které by Češi pravidelně navštěvovalo. A to je o důvod více, proč byste se sem měli vydat právě vy. Oblast se nachází kousek od Říma, na pobřeží Itálie. Ideální poloha vám tak nabídne krásné ubytování, pláž, moře a hlavní město, co by kamenem dohodil. Během letní dovolené si tak užijete i poznávací zájezd, který by vás jinak vyšel na spousty peněz. To Fiumicina se nyní podíváte za famózní cenu – 1219 korun.

Autor: Marseille-portsAutor: Marseille-ports

Marseille za 1094 Kč

Marseille je jedním z nejkrásnějších měst Evropy, které doslova žije turismem. A není se čemu divit, romantika zde dýchá z každého koutu, architektura je úchvatná, památky překrásném příroda udržovaná a navíc se zde můžete vykoupat v moři, čili v městě strávit nezapomenutelnou letní dovolenou. Ať už se do Marseille chystáte s partou nejlepších kamarádek, s partnerem anebo dokonce s celou rodinou, nezapomeňte na laciné letenky od 1094 korun.

Janov za 854 Kč

Co se apeninského poloostrova týče, v létě většina turistů navštěvuje spíše jih Itálie, ne-li její ostrovy a Sicílii nebo Sardinii, nicméně i severní oblast má hodně co povědět, proto se ji nebraňte. například takový Janov v sobě skrývá krásy zelené a velmi bohaté přírody, zajímavé pamětihodnosti a samozřejmě také čisté moře a pláže, které v těchto horkých letních dnech, svádí k lenošení. Janov můžete navštívit s Easy jet již od senzačních 854 korun. A to se vyplatí!

Londýn za 974 Kč

Mezi klasické akční nabídky nízkonákladového leteckého dopravce Easy jet, patří často Londýn a letošní měsíc tomu nebude jinak. Plánujete již delší dobu zavítat do britského království, na vlastní oči poznat novogotickou architekturu, prohlédnout si tamní muzea a nakoupit si oblečení v Oxford street? pak létejte v červenci za senzačních 974 korun.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: Porte_d’AixAutor: Porte_d’Aix

Článek Červencové letenky od Easy jet byl publikován 14. července 2014 v 20.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...