New York s British Airways za 6920 Kč

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, new york, dovolená, pobyt

Sponzorované odkazy:

New York s British Airways za 6920 Kč

Amerika, konkrétně pak USA, není snem každého, nicméně pokud už se lidé chtějí někam ,,za velkou louží" podívat, obvykle se jedná o Kalifornii, Floridu a v neposlední řadě o New York, který je zkrátka tak jiný a výjimečný, že je o co stát. Ovšem cesta do velkoměsta není tak jednoduchá. V Americe sice seženete poměrně laciné bydlení a i živobytí vás paradoxně vyjde laciněji, než-li u nás, kamenem úrazu jsou ale letenky, které jsou prostě celoročně, neskutečně drahé. Najdou se ale výjimky a příležitosti, kdy se i do New York city, můžete podívat za neuvěřitelnou cenu, která se jen tak neopakuje. Nyní vám letenky nabízí společnost British Airways, a to za úchvatných 6920 korun.

New York a pár informací

Na planetě zemi snad neexistuje člověk, který by někdy neslyšel o New Yorku. Jedná se o největší město Spojených států a často se o něm hovoří jako o Velkém Jablku (Big apple). New York a jeho hustota zalidnění je neskutečných 19 milionů, což je hned po Tokiu, Sao Paulu, Mexico city a Soulu, páté nejlidnatější město planety. Pokud vám doposud Praha připadala veliká a hustě protkaná obyvatelstvem, jak byste si teprve připadali zde. Když se ještě přičtou mrakodrapy všude kolem, spousta automobilů a hromadné dopravy, pravděpodobně by vám chvíli trvalo, si na chaos a zmatek zvyknout.

Autor: Manhattan_amkAutor: Manhattan_amk

Město je složeno z pěti známých částí, kterými jsou Mannhattan, Brooklin, Queens, Bronx a Staten Island. Ač se stále jedná o jedno a to samé město, části jsou natolik odlišné, až je to k nevíře. Zatímco Mannhatta je zaplněn americkou smetánkou, luxusními módními butiky, drahými restauracemi, mrakodrapy a byznysem, kam jen oko dohlédne, v Brooklinu a Bronxu panuje kriminalita a pochybné mravy. Není tedy divu, že když se setkají lidé z těchto dvou končin, obvykle to nedopadne příliš dobře.

Přímořská oblast Ameriky má rozpačité podnebí, které by mohlo Evropana trochu vyvést z míry. Vzhledem k tomu, že se New York nachází na stejné rovnoběžce, jako například Řím, léta jsou zde subtropická a opravdu velmi horká. naopak co se zimy týče, můžete očekávat klasicky sníh a teploty hluboko pod nulou. Co naopak poměrně chybí, je typické jaro nebo barevný podzim.

Létejte s British Airways

Jedna z největších aerolinií Evropy, která byla založena roku 1972 se pyšní velmi dobrou pověstí, která je pro Velkou Británii, opravdu důležitá. Vzhledem k tomu, že se nejedná o nízkonákladovou společnost, nejsou extrémně laciné letenky na denním pořádku. O to příjemnější je zjištění, že můžete na palubě této aerolinky strávit komfortní let do USA, a to za neuvěřitelných 6920 korun.

Letenky nabízí pelikan.cz

Autor: Manhattan_amkAutor: Manhattan_amk

Článek New York s British Airways za 6920 Kč byl publikován 28. června 2014 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...