Malta se Sun Expres za 1200 Kč

Tagy:  letecká společnost, letenky, létání, dovolená, malta, valletta, sun expres

Sponzorované odkazy:

Malta se Sun Expres za 1200 Kč

Červencové teploty bohužel neslibují příliš letních dní, díky kterým byste své volno a víkendy mohli strávit u vody či na terase. Chcete nachytat nějaký ten bronz, odpočinout si a také poznat nové končiny? Pak využijte akčních letenek a cestujte, co hrdlo ráčí. Nyní se můžete podívat například na překrásnou Maltu, která vás přivítá s otevřenou náručí, již od 1200 korun. Letenky nebyly snad nikdy lacinější, tak na co ještě čekáte?

Něco málo o Maltě

Pokud jste tento malebný ostrůvek ve Středozemním moři ještě neměli tu čest poznat, jistě jste o něm již leccos slyšeli. Lidé neustále vedou dohady o tom, komu vlastně Malta patří. Většina žije v domnění, že je přidružena Španělsku nebo dokonce Portugalsku. Pravda je ale někde zcela jinde. Malta je totiž samostatným státem evropské unie se dvěma úředními jazyky, kterými jsou rodilá malština a také angličtina. Pokud tedy hovoříte alespoň trochu anglicky, nebudete mít problém s komunikací. Co se obyvatel týče, vlastní jich okolo 500 tisíc, což je opravdu málo. Nicméně nudit se zde určitě nebudete. Tamní obyvatelé žijí většinou z turismu, a proto se soustředí na restaurace, zábavní podniky, kulturu a také krásné hotelové komplexy, ve kterých se turisté mohou ubytovat po celý rok.

Hlavním městem Malty je Valleta rozkládající se na východním pobřeží ostrova. Vzhledem k tomu, že se jedná o přímořské město, můžete zde rovnou strávit příjemnou letní dovolenou. Ve dne se budete koupat v čistém moři, v noci vyrazíte do jednoho z proslulých klubů. Valleta je rozhodně impozantním městem a málo kdo pravděpodobně ví, že byla roku 1980 zapsána na seznam světového děditství UNESCO. Ano, tak moc je její historické centrum žádané a famózní.

Autor: BluelagoonAutor: Bluelagoon

I přes fakt, že se v hlavním městě nachází pouze okolo 7 tisíc obyvatel, můžeme hovořit o moderní metropoli, kde nechybějí památky, kultura, luxusní nákupní centra, ale také významná univerzita, která byla založena již v 18. století. V překrásném přístavním městě si tak užijete spoustu zábavy a ještě si domů přivezete oblečení a suvenýry.

Cestujte se Sun expres

Sun Expres nepatří k nejznámějším společnostem, neboť se jedná o tureckého leteckého dopravce, se sídlem v Antálii. Pokud létáte rádi levně, měli byste zpozornět, neboť právě tento nízkonákladový dopravce, poskytuje letenky za super ceny, a to nejen na Maltu. Se Sun Expres můžete létat od roku 1989 takřka do celé Evropy, ale také do Istanbulu nebo Izmiru a samozřejmě do Turecka. K letecké flotile společnosti Sun Expres se řadí například letoun Boeing 737–800, který je v letecké světě velmi populární a komfortní.

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Autor: Valletta_skylineAutor: Valletta_skyline

Článek Malta se Sun Expres za 1200 Kč byl publikován 26. června 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...