7 výhodných last minute letenek na červen

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, zájezd, dovolená, pobyt

Sponzorované odkazy:

7 výhodných last minute letenek na červen

Last minute letenky a zájezdy obecně, jsou velmi populární, neboť turistům šetří spoustu peněz. Nevýhodou je samozřejmě fakt, že se musíte pro dovolenou či poznávací zájezd rozhodnout prakticky ze dne na den, což v některých zaměstnáních, může být problém. Pakliže vás tato obvyklá překážka netrápí, vyberte si jeden z last minute tipů a vydejte se za dobrodružstvím, exotikou a mořem, již nyní!

Kanada za 8559 Kč

Kanada nepatří k typickým destinacím pro letní dovolenou a právě proto jsou letenky v červnu tak laciné. Využijte této jedinečné nabídky a odcestujte ,,za velkou louži" již dnes. Cestování se vyplatí s leteckou společností Air Transat, která se pyšní častými akcemi a slevami, jako jsou například aktuální last minute letenky do Kanady.

Portugalsko za 1650 Kč

Jestli si někde užijete pravou letní dovolenou se spoustou sluníčka, horkých dní a nekonečného slunění se na pláži, pak je to právě Portugalsko. Země leží nejjižněji ze všech evropských států, proto svým podnebím často připomíná tropické oblasti. Kromě nádherného klima vás čekají památky, kultura, moderní obchody a luxusní restaurace. Co víc si za 1650 korun přát?

Cestujte levně, autor: fontxitoCestujte levně, autor: fontxito

Srí Lanka za 7338 Kč

K nejpopulárnější exotickým destinacím, patří beze sporu Srí Lanka, kterou ročně navštíví tisíce turistů z celého světa. Jak to tak ale bývá, letenky do těchto končin, bývají obvykle velmi drahé. Využijte akční příležitosti, která se již nemusí opakovat a odcestujte za exotikou za skvělou cenu 7338 korun. Last minute letenky seženete u letecké společnosti Srilanka Airlines.

Turecko za 1190 Kč

Turismem, obzvláště v období léta, žije také Turecko, které je oblíbené především pro krásné počasí, čisté teplé moře a také pro levné nákupy. V Turecku můžete za skvělé peníze pořídit spoustu oblečení, suvenýrů, ale také koření, které u nás nenajdete. Vydejte se do této orientální země za neuvěřitelnou cenu 1190 korun, a to s německou leteckou společností Germania.

Thajsko za 9690 Kč

Thajsko svou exotikou ročně láká nespočet turistů a právem se řadí k nejnavštěvo­vanějším zemím světa. Není se čemu divit, zdejší krajina je dech beroucí, pláže zdobí bělostný písek a o čistotě moře snad ani nemůže být řeč. Vždy jste se do krásného Thajska chtěli podívat, ale neměli jste dostatek financí? Nyní vás letenky vyjdou na super cenu 9690 korun. Létejte levně s aerolinií Ukraine International.

Co takhle Thajsko?, autor: jackandsheldonCo takhle Thajsko?, autor: jackandsheldon

Španělsko za 1650 Kč

Dovolená ve Španělsku, to je celkem rozmanitý výraz, neboť v této zemi můžete navštívit majestátní metropole, moře, ale také hory. Tyto akční letenky v hodnotě 1650 korun se však týkají Ibizy, což je snad nejoblíbenější španělský ostrov. Zamilovali si jej především mladí lidé, neboť se Ibiza proslavila spoustou večírků a velkolepých party. Létejte na Ibizu již nyní se společností TUIfly.

Chorvatsko za 1990 Kč

Do Chorvatska většina lidí jezdí osobním automobilem, neboť se přímořské destinace, nenacházejí tak daleko. Dnes je ale benzín čím dál dražší a letenky naopak stále lacinější. Proto se vám vyplatí zvolit pohodlnější a rychlejší cestu a koupit si u aerolinky Dalmatian last minute letenky za skvělých 1990 korun.

Akční letenky nabízí pelikan.cz

Článek 7 výhodných last minute letenek na červen byl publikován 4. června 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...