Akční letenky od Wizzair

Tagy:  létání, cestování, levné letenky, akční letenky, wizzair, dovolená, pobyt

Sponzorované odkazy:

Akční letenky od Wizzair

Jaro a léto tak nějak spontánně vybízejí k cestování všeho druhu, kterého se účastní snad všechny věkové kategorie. Rodiny s dětmi, studenti, senioři a zamilované páry, ti všichni od května do září cestují napříč celým světem. Chystáte se i vy do nedalekých evropských končin či dokonce ještě dál a nechcete zbytečně vyhazovat tisíce korun za drahé letenky? Pak si posviťte na akční nabídky od Wizzair, díky kterým můžete cestovat již od 499 korun!

Londýn za nejnižší ceny

Pravdou je, že v Anglii obvykle nepanuje zrovna krásné počasí a často se můžete setkat s deštěm a sychravem, nicméně město je to velmi atraktivní a pro nás Čechy obzvláště, neboť je zcela jiné, než oblasti, na které jsme zvyklí. Londýn disponuje překrásnou novogotickou architekturou, zábavními parky, přírodou, ale také lacinými obchody, ve kterých se vyplatí nakupovat především oblečení a módní doplňky. Pokud již delší dobu plánujete cestu do Londýna, vydejte se s Wizzair již nyní, letenky vás vyjdou na neuvěřitelných 599 korun.

Autor: commonswikimediaAutor: commonswikimedia

Majestátní Řím

Hlavní města všech evropských států jsou neskutečně lákavá, neboť můžeme téměř s jistotou říci, že je každé zcela jiné. Londýn je studený a dýchá historií, Paříž je prototypem romantiky, Stockholm se pyšní nevšední architekturou a Řím například kolosálními stavbami, krásným počasím a temperamentním obyvatelstvem. Lákají vás krásy hlavního města Itálie? pak jej ještě dnes navštivte za senzačních 799 korun.

K moři na Bari

Již začátkem května se první nadšenci vydávají do přímořských destinací, kde mohou strávit první letní dovolenou. K nejoblíbenějším místům patří tradičně Itálie, Řecko a řecké ostrovy, Španělsko a samozřejmě Chorvatsko. Pokud již také přemýšlíte o cestě za mořem a plážemi, vydejte se za cenu 499 korun na Bari, kde se vám bude jistě líbit. Bari je přístavní oblast Itálie, která není nejznámější, což ji ovšem neubírá na kráse. Oblast turistům nabízí krásné ubytování, čisté pláže, teplé moře a samozřejmě spousty vynikajících italských pochutin.

Cesta za romantikou

Toužíte po dlouhé zimě a spoustě únavné práce po nějakých dnech strávených s partnerem, kdy si spolu užijete tolik vytouženou romantiku ve dvou? Pak se rozhodně vydejte vstříc nejromantičtějšímu městu Evropy. Řeč je o překrásných Benátkách, kde je největší koncentrace milenců vůbec. Italské město, ležící na vodních kanálech, můžete navštívit již za úžasných 499 korun, samozřejmě s nízkonákladovou společností Wizzair.

Autor: commonswikimediaAutor: commonswikimedia

Článek Akční letenky od Wizzair byl publikován 26. května 2014 v 00.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...