5 akčních letenek od EasyJet

Tagy:  létání, cestování, easy jet, společnost, levné letenky, akční letenky, miláno, itálie, londýn, anglie, amsterdam

Sponzorované odkazy:

5 akčních letenek od EasyJet

Easy jet je nízkonákladová letecká společnost, která v našich končinách patří vůbec k těm nejpopulárnějším. Po celý rok cestujícím nabízí velmi levné a atraktivní letenky do celé Evropy, díky kterým se můžete do krásných destinací a metropolí jako Je Paříž, Londýn, Benátky nebo Miláno podívat za super ceny. Rádi byste se v květnu nebo červnu podívala za hranice naší vlasti, ale automobilová doprava nepřichází v úvahu? Pak se podívejte na další nabídku akčních letenek od Easy Jet a vydejte se za dobrodružstvím ještě dnes.

Autor: commonswikimediaAutor: commonswikimedia

Do světa módy

Ohromným lákadlem je pro turisty a především pak pro ženy italské město Miláno, které je právem považováno za centrum módy a stylu. nemusíte se vůbec divit, pokud zde narazíte na známé topmodelky, světové návrháře a nebo celebrity, které si zde nákupy užívají dosytosti. Vydejte se do italské metropole pro nové letní outfity již dnes, a to za neskutečných 809 korun. Easy jet zkrátka ví, jak zaujmout.

Londýn jako na dlani

Do hlavního města Velké Británie řada lidí jezdívala autobusem, který vyšel na přibližně tisíc korun. Cesta je však neskutečně dlouhá, úmorná a především velmi nekomfortní. Proč byste se měli takto plahočit, když se v červnu do Londýna můžete podívat za super cenu 989 korun? S Easy jet je to rozhodně možné, tak na co ještě čekáte?

Za zábavou do Holandska

Holandsko je místem mnoha zajímavostí, které jsou pro nás Čechy opravdu nevšední. Začíná to legalizací marihuany a končí neustále kvetoucími tulipány. V Amsterdamu vás mimo jiné čekají také vynikající zralé sýry, překrásná a nevšední architektura, ojedinělé kulturní památky a také příjemné a vždy přátelské obyvatelstvo, které vás v každém ročním období přivítá s otevřenou náručí. vydejte se do hlavního města Nizozemí již nyní a to za úžasných 949 korun. A samozřejmě pouze od Easy jet.

Anglie a její krásy

Když se řekne Velká Británie, většina lidí si automaticky vybaví novogotický Londýn, královskou rodinu a sychravé počasí, Anglie však skrývá spousty jiných krás, které rozhodně stojí za návštěvu, byť na jeden kratší víkend. Například takový Manchester. Město zde žije fotbalem, který se hraje na velmi vysoké úrovni, obyvatelé mají sportovního ducha a také opěvují svou nevšední architekturu, která je na jedné straně historická a na straně druhé čistě organická. Manchester určitě stojí za poznání a nyní za pouhých 1044 korun. Dále je tu také chladné Glasgow, které se pyšní svou překrásnou panenskou přírodou, kterou jezdí navštívit cizinci z celého světa, nejenom evropané. Pokud byste se rádi do Glasgow podívali, nyní máte šanci, letenky vás vyjdou na 1049 korun.

Článek 5 akčních letenek od EasyJet byl publikován 1. června 2014 v 17.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...