Do Keni s Condorem za 6490 Kč

Tagy:  levné letenky, keňa, condor, létání, cestování, afrika, dovolená

Sponzorované odkazy:

Do Keni s Condorem za 6490 Kč

Cestování je oblíbeným koníčkem většiny lidí na celém světě. Poznávání nových krajin, objevování dosud nepoznaných kultur, ochutnávání netradičních jídel a seznamování se se zcela novými lidmi, je zkrátka atraktivní, a to naprosto v jakémkoliv věku. Pokud i vy patříte k těm, kteří doma nikdy dlouho nezůstanou, ale nechcete utrácet peníze za drahé letenky, vydejte se do africké Keni již za neuvěřitelných 6490 korun.

Afrika jakožto taková rozhodně nepatří k těm oblíbenějším kontinentům. Pro turisty je obecně podstatně lákavější exotická Jižní Amerika či kulturně květnatá Asie. Ovšem najdou se místa, která nejsou jen pokrytá buší a která rozhodně stojí za návštěvu. Africký stát Keňa je jedním z nich.

Do Keni ještě dnes, autor: easysensusDo Keni ještě dnes, autor: easysensus

Keňa je překrásnou zemí, která v sobě ukrývá tolik rozmanitosti, kolik si jen dovedete představit. Málo kdo by řekl, že právě v Africe můžete strávit příjemnou letní dovolenou u moře, a to se vším luxusem a exotikou. Keňa, jakožto přímořský stát neleží u rovníku a proto můžete zapomenout na vyprahlé pouště a sucho. Zde je spousta květin, palem, nádherného ptactva a především smaragdově zbarvené moře. Co se ubytování týče, v Keni si na své přijde i ten nejnáročnější cestovatel. Ubytovat se můžete v přímořských přírodních bungalovech přímo na vodě, v menším rodinném penzionu s krásnou zahradou a polopenzí anebo v luxusním pěti hvězdičkovém hotelu s all inclusive servisem a nádherným bazénem. Dovedete si snad představit větší ráj na zemi?

Létejte levně s Condorem

Condor je německou leteckou společností, jejíž vznik se datuje do roku 1955. Aerolinka tedy patří k těm starším a dozajista také zkušenějším leteckým dopravcům, se kterými se rozhodně nemusíte bát cestovat. Dnešní název Condor pochází z roku 1970, do té doby se aerolinie jmenovala Deutsche Flugdients GmbH. Od doby svého vzniku společnost přepravila již přes 200 milionů cestujících a každoročně s ni let absolvuje Condor více než 7 miliónů nadšených turistů. Co se levných letenek týče, Condor s nimi nikterak nehýří, nicméně jakmile se objeví sleva či významná akce, obvykle opravdu stojí za to. Neváhejte tedy a vydejte se do překrásné Keni ještě dnes!

Cestujte levně, autor: redeoCestujte levně, autor: redeo

Článek Do Keni s Condorem za 6490 Kč byl publikován 4. května 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...