First minute Maroko

Tagy:  first minute, létání, cestování, maroko, dovolená, moře, pobyt, ubytování

Sponzorované odkazy:

First minute Maroko

Na cestování nikdy není nevhodná doba, neboť vždy se najde destinace nebo místo na planetě, kde bude krásně i ve chvíli sněhových vánicí a mrazů. Zkrátka a dobře, pokud chcete jet na dovolenou začátkem jara, nemusíte si hledat ty správné důvody, spíš se zaměřte na to, jak co nejvíce ušetřit a přitom si užít nezapomenutel­ný pobyt.

Zimy a všeho toho nečasu kolem máte již dost a chcete si po dlouhých studených měsících pořádně prohřát ztuhlá těla? Pak se samozřejmě musíte vydat do přímořské destinace, kde si nejenom odpočinete, ale také nachytáte nějaký ten bronz a vykoupete se v teplém moři. Ideální volbou pro jarní období je například majestátní Maroko, kde již panují subtropické teploty a zdejší obyvatelé nadšeně vítají turisty z celého světa.

Maroko jako úchvatní exotika

Maroko je úchvatnou zemí s nezaměnitelnou kulturou, která je pro nás Evropany extrémně lákavá a poutavá. Jakmile se do země dostanete, okamžitě si zamilujete její půvaby a čistotu. Maroko je zemí orientální a exotickou, proto pro vás zdejší prostředí bude od chladné a neosobní Evropy, neskutečným rozdílem. Hned při výstupu z letadla vás doslova praští typické letní teploty, následně si všimnete překrásných palem, které uvidíte na každém rohu, poté vás vřelými úsměvy a otevřenou náručí přivítají tamní občané. Následně se ubytujete v překrásném luxusním hotelu s taktéž orientální tématikou, pak se vykoupete v průzračném moři a odpočinete si na písečné pláži a závěrem nesmíme opomenout vynikající kuchyni plnou nezaměnitelného koření, tureckého chleba a spousty zdravé zeleniny a libového masa. No uznejte sami, zda existuje pádný důvod, proč se nevydat do Maroka.

Za krásami Maroka již dnes, autor: MuntyPixZa krásami Maroka již dnes, autor: MuntyPix

Maroko již za 9 290 Kč

Firt minute jsou oblíbeným druhem zájezdů, neboť bývají velmi laciné a přitom poměrně luxusní. A proč jsou vlastně tolik výhodné? Neboť v tomto jarním období není cestování za mořem až tolik časté a tak se cestovní kanceláře i letecké společnosti snaží přimět turisty, aby změnili svůj názor a místo v červenci se na dovolenou vydali již nyní. Nyní se se Student agency můžete do krásného Maroka podívat již za 9290 korun. V ceně je 8 dní pobytu v luxusním hotelu v Sud Bahia a samozřejmě letenky.

Článek First minute Maroko byl publikován 27. března 2014 v 00.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...