Praha-New York-Manchester za 9 666 Kč

Tagy:  létání, dovolená, památky, new york, amerika, machester, praha, cena

Sponzorované odkazy:

Praha-New York-Manchester za 9 666 Kč

Na jaře každý rázem ožije po dlouhé a nudné zimě a možná i vy patříte k těm, kteří mají najednou neskutečnou chuť cestovat a zažít něco zbrusu nového. Evropu má většina lidí již procestovanou, co ale láká snad každého nadšeného turistu, je Amerika a její tajemno. Využijte jedinečné příležitosti a vydejte se společností American Airlines na zajímavý let začínající v Praze a končící v Manchesteru.

New York za výhodnou cenu

Do New Yorku by se za svůj život chtěl podívat a rozhodně se není čemu divit. Prakticky patnáctimilionové velkoměsto oplývá kulturou, architekturou, monstrózními stavbami a také módou, která je pro ženy i muže z celého světa velice důležitá. New York je sám o sobě zajímavý už jen proto, že je naprosto odlišný od všech měst, a to nejen od těch evropských, ale i amerických. Nikde na planetě zemi nenajdete tolik mrakodrapů po kupě a proto lze říci, že je metropole opravdu něčím výjimečným.

Pakliže i vás východní pobřeží USA tolik láká, využijte akční nabídky společnosti American Airlines a vydejte se za krásami New Yorku již nyní a to za neskutečných 9 666 Kč, s odletem přímo z letiště Václava Havla v Praze. Do Ameriky si s sebou vezměte jen to nejnutnější a vydejte se s prázdnými kufry. Zde se totiž víc, než kdekoliv jinde vyplatí, nakupovat ve velkém oblečení, doplňky i šperky.

Vydejte se do NYC, autor: epicxeroVydejte se do NYC, autor: epicxero

Pakliže se vám poštěstí se do Ameriky podívat za tak úžasnou cenu, která není ani deset tisíc korun, možná byste mohli zvážit, zda by nebylo výhodné procestovat více míst najednou. V USA si proto nenechte ujít také úchvatné Chicago, hlavní město Ameriky, čili Washington DC a vydáte-li se o trochu dál, konkrétně do Kalifornie, navštivte samozřejmě věhlasné Los Angeles, San Francisco a také San Diego.

Z NY do Anglie

Proč byste se ze západní polokoule měli vracet rovnou domů, když se můžete podívat do jednoho z nejimpozantněj­ších měst Evropy, a to v ceně letenky. Cesto z New Yorku se zastavte v dech beroucím Manchesteru, což je jedno z nejmodernějších evropských měst vůbec. Manchester je zcela jiný, než typický Londýn. Najdete zde na jedné straně urbanisticky vyspělou metropoli, avšak na straně druhé se můžete těšit z překrásné a ohaté historie.

Manchester máte po cestě, autor: Stephan TammingaManchester máte po cestě, autor: Stephan Tamminga

Článek Praha-New York-Manchester za 9 666 Kč byl publikován 25. března 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...