Únorové nízkonákladové letenky

Tagy:  dovolená, létání, pobyt, last minute, nízkonákladové letenky, easy jet, wizzair

Sponzorované odkazy:

Únorové nízkonákladové letenky

Proč byste měli za přepravu platit desítky tisíc, když lze cestovat prakticky stejně, avšak za podstatně menší náklady? Spousta lidí spoléhá na dobré slovo vyhlášených leteckých společností a z vlastní pohodlnosti a možná i lenosti je automaticky vrhnou do spár těch, kteří na tomto faktu vydělávají. Pak není divu, že vás několikadenní pobyt v Paříži vyjde bez mála na dvacet tisíc, a přitom jste si obdobný eurovíkend mohli užít za polovinu, ne-li méně. Pokud chcete výrazně ušetřit, usedněte k internetu a začněte hledat, neboť jak se říká ,,kdo hledá, najde".

Ne až tak populární oblastí k cestování, je Basilej. To je ovšem ohromná škoda, neboť právě tento okraj Švýcarska je jakožto druhé největší město plný zajímavých památek a také obchodu. Drtivá většina ,,shopaholiků" jezdí za nákupy do Milána či do jiných vyhlášených obchodních středisek, kde nechají tisíce eur. V Basileji však pořídíte luxusní a značkové oblečení levněji a navíc v únoru podstatně ušetříte za letenku, která stojí neskutečných 849 korun. Nechte se inspirovat nízkonákladovou společností EasyJet a vydejte se do Švýcarska ještě dnes.

U Easyjetu ještě zůstaneme, neboť Basilej není jediné místo, na které se můžete vydat takřka za hubičku. Koncem zimy a začátkem jara je každoročně boom eurovíkendů a poznávacích zájezdů a proto byste letenky měli shánět teď, dokud je jich ještě dostatek a také do doby, než letečtí dopravci začnou opět zdražovat a využívat tohoto davového šílenství, lačnícího po poznání nových končin. S nízkonákladovou aerolinkou EasyJet se nyní můžete podívat do oblíbeného Londýna, kde si užijete laciné nákupy a spoustu architektury, která láká všechny věkové kategorie. A na kolik vás vlastně vyjde letenka? Na pouhopouhých 918 korun.

Další nízkonákladovou leteckou společností, která se nijak netají extrémně lacinými letenkami, je samozřejmě Wizzair, který ve svých bílo.-fialových barvách zná celá Evropa. V aktuální nabídce aerolinie je Londýn, Miláno Malpensa, Benátky, Neapol, Řím, Valencie, Treviso, Fiumicino, Bari, Sofia, Kyjev, Moskva, Tel Aviv, Tirana a v neposlední řadě i Barcelona a to již od úchvatných 458 korun.

Článek Únorové nízkonákladové letenky byl publikován 18. února 2014 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...