Prosincové letenky od Easy Jet

Tagy:  létání, pobyt, last minute, easyjet, evropa, levné letenky, akční letenky

Sponzorované odkazy:

Prosincové letenky od Easy Jet

V zimních měsících sice není cestování až tak populární a obvyklé, ale právě proto byste se v prosinci či lednu měli vydat na poznávací zájezd či eurovíkend, neboť seženete letenky i ubytování za skvělé peníze a jako bonus se vyhnete davům turistů, kteří evropská velkoměsta objíždějí nejraději na jaře či v létě. Pakliže sháníte ty opravdu nejlacinější letenky, nechte se opět inspirovat nabídkou letecké společnosti EasyJet.

EasyJet je jednou z nejpopulárnějších evropských leteckých společností a není se opravdu čemu divit. Ač na trhu není příliš dlouho a můžeme ji tedy zařadit k těm mladším aerolinkám, dokázala si vybudovat slušnou klientelu, která se opětovně vrací a ,,nabaluje" na sebe další spokojené zákazníky. A v čem vlastně tkví celková obliba EasyJetu? Především v neskutečně laciných letenkách, díky kterým může cestovat opravdu každý, dokonce i chudí studenti a důchodci. Stejně tak, jako v každém měsíci, i v prosinci přichází EasyJet s akčními letenkami, které vás přesvědčí k odcestování.

Cestujte levně s EasyJet, autor: stelliCestujte levně s EasyJet, autor: stelli

Bristol

Velká Británie je obecně oblíbenou destinací, která láká turisty všech věkových kategorií. Starší lidé si zde užijí dostatek architektury a kultury a mladší generaci si nakoupí spousty oblečení, doplňků a suvenýrů za super ceny. Nyní se od společnosti EasyJet můžete podívat například do Bristol, kam letenka stojí 829 korun. Zde pak můžete strávit pár dní a nebo se vlakem vydat do hlavního města.

Miláno

Dalším velkoměstem. které ročně navštěvují tisíce cestujících, je rozhodně italské Miláno. To samo o sobě není lákavé pro svou architekturu nebo přírodní památky, ale je považování za Mekku módy a stylu, proto zde snadno natrefíte na Top modelky nebo světové módní návrháře. Do Milána se nyní podíváte za skvělých 759 korun.

Paříž

Statisticky nejnavštěvovanějším městem Evropy je beze sporu Paříž, jež svou romantikou láká snad naprosto každého. Kdo alespoň jednou za život nespatřil krásy Paříže, jako by nebyl. Využijte jedinečné příležitosti od EasyJet a vydejte se do hlavního města Francie za senzačních 1009 korun.

Článek Prosincové letenky od Easy Jet byl publikován 31. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...