Last minute prosinec

Tagy:  létání, dovolená, pobyt, last minute, egypt, afrika, arábie, keňa

Sponzorované odkazy:

Last minute prosinec

Prosinec je v plném proudu a svátky Vánoční za rohem. Nákupní centra praskají ve švech, ulicemi zní koledy a ze všech oken se line vůně vanilkových rohlíčků. Čas Vánoční je sice krásný, avšak ne každý si potrpí na zimu a na adventní stres. Pakliže i vy patříte k těm, kterým sníh, mrazy a vše okolo zimy není příliš blízké, vydejte se na dovolenou, díky akčním last minute letenkám, díky kterým si můžete užít moře a pláže již dnes!

Pokud nechcete příliš investovat

Letenky v zimních měsících jsou sice podstatně levnější, než v letní sezóně, avšak na klasické evropské destinace, jako je Itálie, Španělsko či oblíbené Chorvatsko, můžete zapomenout. Pakliže se chcete někam podívat, ohřát se, vykoupat se v průzračném moři a ještě si užít all inclusive servis za příjemné peníze, vydejte se do Egypta, který nyní pořídíte za skvělých 7 999 korun. Díky nedávným nepokojům cena letenek a pobytů v Egyptě značně klesla, avšak půvab této země nikoli. Zde se proto i v prosinci můžete oddávat nerušenému opalování, zatímco v České republice bude zuřit vánice.

Zavítejte do Afriky, autor: melanbdrus22Zavítejte do Afriky, autor: melanbdrus22

Podívaná na Blízký Východ

Trochu lákavější exotikou je pak Blízký Východ, konkrétně Spojené Arabské Emiráty, které jsou pro turisty čím dál lákavějším koutem planety. Není se čemu divit, neboť právě tato země v sobě skrývá spoustu tajů, neodhalených tajemství, úchvatnou kulturu a ještě úchvatnější architekturu, která stojí za nejednu fotografii. Vydejte se poznávat krásy Arábie i v prosinci za neskutečných 10 990 korun, včetně letenek a pobytu.

Zpátky v Africe

V Africe tentokrát ještě zůstaneme a podíváme se do lokality, která se za posledních deset let stala jednou z nejoblíbenějších turistických atrakcí na světě. Řeč je o rozmanité zemi jménem Keňa, která cestovatele překvapuje svou bujnou vegetací, luxusními hotelovými komplexy a nádherným mořem, které je blankytně modré a teplé po celý rok. Ať už se rozhodnete do Keni vypravit teď nebo v létě, své cesty litovat určitě nebudete, ovšem v prosinci vás pobyt a letenky vyjdou na pouhých 17 999 korun.

S last minute letenkami k moři již nyní, autor: eavysensusS last minute letenkami k moři již nyní, autor: eavysensus

Článek Last minute prosinec byl publikován 9. prosince 2013 v 21.30 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...