Kuala Lumpur za 10 929 Kč

Tagy:  létání, dovolená, malajsie, kuala lumpur, air france, turismus

Sponzorované odkazy:

Kuala Lumpur za 10 929 Kč

Zimní období je v plném proudu a ne každý se se studeným počasím a mrazy ztotož'nuje. Pakliže i vy patříte k těm, co si potrpí na teplejší podnebí a rádi cestujete za kulturou, vydejte se již nyní do Malajsie, konkrétně do hlavního města Kuala Lumpur za neuvěřitelných 10 929 korun. Společnost Air France nízkými letenkami obvykle nedominuje, tentokrát ale velmi mile překvapila a vy se tak do Asie podíváte za necelých 11 tisíc korun!

Maljsie patří nejenom k oblíbeným turistickým oblastem, ale rovněž zaujímá přední příčky co do obchodování a moderních technologií, které jsou zde na velmi vysoké úrovni. Malajsie jakožto taková je rozporuplnou zemí, která budí mnoho otázek. Na jedné straně zde najdete nedotčené končiny tropických lesů a poměrně chudé obyvatelstvo. Na straně druhé je zde multikulturní a technologicky opravdu vyspělé hlavní město. A právě Kuala Lumpuru dnes budeme věnovat veškerou pozornost, neboť právě tuto metropoli lze prozkoumat za skvělých 10 929 korun!

Kuala Lumpur v kostce

Doslovný překlad Kuala Lumpur zní Bahnitý soutok, což není pro metropoli svého druhu dvakrát lichotivé označení. Dříve tomu však opravdu takto bylo. Město vzniklo v dobách britské kolonizace roku 1860 a jeho základy oprvadu stojí na ,,blátě". Vzhledem k faktu, že je město opravdu mladé, celkově patří k nejmladších hlavním městům na světě, jak je tedy možné, že si vydobilo takovou slávu a věhlas? Odpověď je poměrně jednoduchá, město zde nevzniklo náhodou. Britové si byli velmi dobře vědomi bohatství kovů, které se zde nachází, a proto se k osídlení oblasti rozhodli. Dnes z nerostných surovin město těší na maximum a proto jej můžeme prohlásit za opravdu bohaté. Dalším plusem, které Kuala Lumpur vynáší do nebes obchodu jsou styky s Čínou a Singapurem, jež jsou na všechny strany velmi prospěšné.

Do Kuala Lumpur za 10 929 Kč, autor: saganniDo Kuala Lumpur za 10 929 Kč, autor: saganni

Ač je Kuala Lumpur metropolí, co do počtu obyvatel nedosáhla ještě ani dvou milionů. Za to v posledních letech zaznamenala neuvěřitelný rozmach ve všech oborech od obchodu, cestovního ruchu až po bankovnictví.. Takový úspěch se, nutno podotknout, jen tak nevidí.

Co se celkového vzhledu města týče, ten je stejně rozmanitý, jako celá země. Uvidíte zde staré viktoriánské zástavby a pompézní chrámy, stejně tak jako nekonečné mrakodrapy a luxusní nákupní centra. Na své si zde proto přijdou jak milovníci architektury, tak ti, co si potrpí na přepych ve všech podobách.

Kuala Lumpur s Air France

Air France je aerolinie s velým A. Patří mezi tři největší letecké společnosti na světě a cp do prodeje letenek se pyšní jasným prvenstvím. Není se čemu divit. Air France má svou bohatou historii, svým zákazníkům nabízí vždy komfort, profesionální zacházení a osobní přístup, na který si turisté obzvláště potrpí. Vzhldem k popularitě Air France je jasné, že letenky od této aerolinky nejsou nejlacinější. Nyní se však s Air France můžete podívat do Kuala Lumpuru za neskutečných 10 929 korun. Nenechte si tuto jedinečnou nabídku ujít a vydejte se na východ již dnes.

Cestujte s Air France, autor: Adrian PingstoneCestujte s Air France, autor: Adrian Pingstone

Článek Kuala Lumpur za 10 929 Kč byl publikován 3. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...