Karibik za 11 071 Kč

Tagy:  létání, levné letenky, ubytování, karibik, bahamy, kuba, jamajka

Sponzorované odkazy:

Karibik za 11 071 Kč

Léto uteklo jako voda a opět jej vystřídal studený podzim a ještě studenější zima, kterou si budeme užívat ještě pár měsíců. Pakliže patříte k milovníkům léta a sluneční paprsky vám zkrátka chybí, vydejte se za exotikou, kde prakticky neprší a nekonečně dlouhé pláže vám jsou k dispozici 24 hodin denně. Co takhle vyrazit do Karibiku za neuvěřitelných 11 071 korun?

Karibik je nejjižnější částí Severní Ameriky a patří k jedné z nejoblíbenějších turistických destinací světa. Exotickou oblast plnou kokosových palem a bělostného písku milují jak Američané, Asiaté, tak Evropané. Karibské ostrovy si zkrátka nelze nezamilovat!

Bahamské ostrovy

Jednou z nejznámějších oblastí Karibiku jsou Bahamské ostrovy, nacházející se severovýchodně od Kuby a jihovýchodně od Floridy. Z USA je na Bahamy co by kamenem dohodil, pakliže se budete v Severní Americe nacházet, určitě si udělejte menší zajížďku a poznejte tento nezapomenutelný panenský ráj. Bahamské ostrovy patří k části, kterou mezi prvními objevil Kryštof Kolumbus, jejich stáří se tedy datuje od roku 1492, stejně jako objevení Ameriky. Hlavním městem je zde San Salvador, kde vás přivítají vstřícní obyvatelé a vynikající exotická kuchyně.

Vykoupejte se v Tichém oceánu již za 11 071 Kč, autor: blueheroncoVykoupejte se v Tichém oceánu již za 11 071 Kč, autor: blueheronco

Kuba

Kuba je, jak známo, největším ostrovním státem Karibiku a rovněž patří k oblíbeným turistickým destinacím. Díky zdejší vládě byla roky atmosféra v napjatém duchu, to ovšem nezabránilo turistům podnikat do této krásné oblasti zájezdy ve velkém stylu. Kuba stejně tak, jako zbytek Karibských oblastí, dominuje nádhernou přírodou, bujnou vegetací, průzračným mořem a samozřejmě skvostnými plážemi, které přímo vybízejí k lenošení.

Jamajka

Do třetice je třeba každopádně zmínit Jamajku, jež je rovněž pokládána za poklad Karibiku. Jestli někde najdete ráj na zemi, kde je klid a pohoda v kombinaci s teplým podnebím a smaragdovým oceánem, je to právě na Jamajce. Zde se narodil také světově proslulý zpěvák Bob Marley a nebo atletický běžec Usain Bolt. Zlý jazykové tvrdí, že je na Jamajce krásně díky opiátům, které se zde pěstují. Ale fakt, že jsou tamní obyvatelé milý a vstřícní, nemá s Marihuanou rozhodně nic společného.

Kuba, Jamajka nebo Bahamy?, autor: Sergio SánchezKuba, Jamajka nebo Bahamy?, autor: Sergio Sánchez

Článek Karibik za 11 071 Kč byl publikován 27. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...