Malorca za 790 Kč

Tagy:  levné letenky, malorca, španělsko, ryanair, cestování, létání, dovolená

Sponzorované odkazy:

Malorca za 790 Kč

I když je podzim v plném proudu a v našich končinách zavládl chlad a zima, v některých evropských oblastech se můžete stále těšit z příjemných teplot a sluníčka. Pokud nejste zimní typ a toužíte po slunci a prohřátých plážích, vydejte se v listopadu na španělskou Malorcu a to za neuvěřitelných 790 korun!

Malorca je největším ostrovem souostroví Baleáry a stejně tak zaujímá toto prvenství v celém Španělsku. Do hlavních pevninských metropolí je to z ostrova přibližně 200 kilometrů, menší výlet si proto můžete dovolit a navštívit tak místa, pro která byste si jinak museli vymezit speciální termín. Dlouhý je tento ostrov 110 kilometrů a široký zhruba 80 kilometrů, proto není nikterak nemožné jej prozkoumat skrz na skrz. Pokud máte rádi temperamentní oblasti s rozmanitou krajinou s nádechem exotiky, Malorca je místem přesně pro vás!

Kdybychom hlouběji pátrali po původu jména ostrova, zjistili bychom, že Malorca v překladu znamená pulsující, živí styl života, který je pro ostrov naprosto typický. V přímořských letoviscích najdete nespočet hotelových komplexů a turismus, ale v hlavním městě, Palma de Malorca, to opravdu žije a pokud sem zavítáte ve večerních hodinách, zažijete na vlastní kůži nefalšovaný ruch města, hudbu a především tanec na každém kroku. Španělé jsou zkrátka temperamentním národem, což je v tomto místě opravdu znát.

Vydejte se na Malorku za 790 Kč, autor: RickCVydejte se na Malorku za 790 Kč, autor: RickC

Co se strávení dovolené na Malorce týče, neexistuje snad jediný argument, kvůli kterému byste se sem neměli vypravit. Malorca disponuje, stejně tak jako celé Španělsko, neuvěřitelně krásnou a bujnou vegetací spolu s azurově průzračným mořem a dlouhými písečnými plážemi. Podnebí zde není suché, ale příjemně subtropické a slunce svítí celých 300 dní v roce, přičemž zimní teploty neklesnou pod 15 stupňů.

S Ryanair za 790 Kč

Asi vás automaticky napadlo, že takto laciné letenky nebudou dílem nikoho jiného, než právě nízkonákladové letecké společnosti. Tentokrát se jedná o populární Ryanair, která i v listopadu přichází s akcemi, ze kterých se až tají dech. Irská aerolinie ročně přepraví na 50 milionů pasažérů, což svědčí nejenom o levných letenkách, ale také o kvalitě, kvůli které se turisté stále vracejí.

Článek Malorca za 790 Kč byl publikován 15. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...