Letíme do Ameriky aneb letenky do USA

Tagy:  letenky, let, usa, Amerika, Kanada, New York, vízum, rezervace letenek, Florida

Letíme do Ameriky aneb letenky do USA

Láká vás navštívit Severní Ameriku a některá z mnoha nádherných míst a měst v USA? V dnešní době to není žádný problém. Ještě než odletíte, se raději seznamte se všemi důležitými informacemi, aby váš zaoceánský výlet proběhl dle vašich představ a přání.

Před cestou

Před cestou věnujte dostatek času přípravám. Doporučuji vám před odletem nastudovat důležité informace, co se týče zavazadel, víza, letenek, cestovního pojištění, ale také, co vás v USA čeká. Předem si ujasněte, jakou destinaci budete chtít navštívit, podle tohoto vyberte leteckou společnost a zarezervujte si letenku, popř. si jí rovnou kupte.
Jakmile budete mít letenku koupenou, najděte si na internetu informace, co vás čeká na letišti, jaké formuláře budete muset vyplnit, popř. si zkuste připravit nebo naučit pár vět pro emigračního úředníka (kam letíte, na jak dlouho, kdo vám pomáhal balit kufr, jestli jste v USA už někdy byl, co je vaše zaměstnání, kde budete v USA pobývat …). Po emigrační kontrole na letišti vás čeká ten opravdový vstup do země svobody, a můžete si v klidu začít užívat americkou dovolenou.

New York

New York je město snů, které je zařazeno mezi páté největší město na světě. Rezervujte si letenky do New Yorku včas a vydejte se do města módy, civilizace a rušného života. Čeká tu na vás nejen tolik proslavená čtvrť Manhattan nebo Brooklyn, ale i Queens, Bronx a Staten Island. Socha Svobody, Brooklinský most, Empire State Building, muzeum Madame Tussauds, Times Square, Rockefeller centrum a mnoho dalších.
Myslíte si, že letenky do tak skvělého města stojí celý majlant? Kdepak. Letenky do New Yorku zarezervujte co nejdříve před odletem, jedině tak ušetříte. Mnohdy vás vyjdou i o několik tisíc levněji. V současné době vás zpáteční letenka vyjde okolo 16 000 – 23 000,– Kč. Cesta trvá v průměru 9 hodin bez mezipřistání.

autor: Eva Arnicanováautor: Eva Arnicanová

Florida

Láká vás prosluněná Florida? Pořiďte si letenky na Floridu co nejdříve, uvidíte, že vás tato země nezklame. Nabídka letenek se každou minutou mění a díky profesionálnímu rezervačnímu systému máte možnost vyhledat pro vás to nejlepší a nejlevnější letecké spojení.
Cena za levné letenky na Floridu začíná již na 15 000,– Kč a navíc si vyberete vždy optimální spojení tak, abyste na místo dorazili za co nejkratší dobu.
Symbolem Floridy jsou věčně prosluněné pláže, kam každoročně zavítá velké množství turistů. Buďte to tento rok i vy.

autor: Eva Arnicanováautor: Eva Arnicanová

Kanada

Pokud plánujete cestu do Kanady, myslete na to, že potřebujete mít vstupní vízum, které vám bude platit na 6 měsíců pro 1 vstup. V Kanadě poznáte zcela odlišnou krajinu, kulturu, mentalitu lidí a opravdové zážitky. Levné letenky do Kanady jsou k dostání pro každého z vás. Stačí si pouze zarezervovat let předem a americký stát je vám nadosah. Pokud neumíte dobře anglicky a ovládáte spíše francouzštinu, máte vyhráno. Stačí si před cestou ještě rozměnit peníze na Kanadský dolar a hurá za zajímavou kanadskou kulturou.

autor: Eva Arnicanováautor: Eva Arnicanová

Článek Letíme do Ameriky aneb letenky do USA byl publikován 16. října 2013 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...