Do Manchesteru za 789 Kč

Tagy:  létání, společnost, let, manchester, anglie, eurovíkend, levné letenky, easyjet

Sponzorované odkazy:

Do Manchesteru za 789 Kč

Říjnový podzim, kdy se ještě můžeme těšit z relativně příjemných teplot a sluníčka, je ideální dobou na eurovíkendy a pobytové zájezdy. Letní měsíce o třiceti stupňových parnech nejsou na procházky městem nic moc příjemným a v zimě při tuhých mrazech stejně tak. Pokud tedy milujete historii, architekturu a poznávání nejrůznějších kultur, vydejte se například do britského Manchesteru, který nyní můžete navštívit za neuvěřitelných 789 korun.

Británie je obecně velmi populární turistickou oblastí, neboť v sobě skrývá mnohá tajemství a rozmanitost, kterou turisté obzvláště milují. Na jedné straně se zde setkáte s chladnou novogotickou architekturou Londýna, multikulturním centrem se všemi možnými i nemožnými vymoženostmi a na straně druhé vás přivítá surové Skotsko s úchvatným přírodním panorama a dech beroucí historickou památkou. Nevýhodou Britských ostrovů je počasí, které svými dešti, větrnem a sychravem není každému nejbližší, ale pokud toto negativum překousnete, užijete si nezapomenutelný pobyt plný zážitků na celý život.

Vydejte se do Manchesteru již nyní, autor: Stephan TammingaVydejte se do Manchesteru již nyní, autor: Stephan Tamminga

Hurá do Manchesteru!

Co jste doposud o Manchesteru pravděpodobně nevěděli je fakt, že má neuvěřitelně bohatou historii, která sahá až do prvního století našeho letopočtu. Město je tak jednou z nejstarších metropolí Evropy, což je rozhodně znát. Ovšem při cestě do Manchesteru rozhodně neočekávejte stovky historických pozůstalostí a zaostalost. Pravdou je, že architektury, muzeí i galerií je zde dost, ale díky extrémnímu průmyslovému rozmachu na přelomu 18. a 19. století se můžete těšit především na luxusní metropoli v pravém slova smyslu. Super moderní obchodní centra a nespočet barů a restaurací jsou tedy samozřejmostí, ale pakliže zde nechcete pouze nakupovat a užívat si večerní život, vydejte se prozkoumat hospodářsko-kulturní centrum, které je zapsáno na seznamu děditství UNESCO, což samo o sobě napovídá, že je opravdu o co stát!

Létejte levně

Letenky jsou na každém eurovíkendu vždy to nejdražší a pokud prohloupíte a pořídíte si ty, které uvidíte jako první, může vás i takto krátký pobyt stát jako týdenní dovolená u moře. Svůj výběr tedy pečlivě zvažte a nakupujte levně! Pokud nevíte, kde laciné letenky pořídit, pravidelně sledujte stránky nízkonákladových společností, které co týden přicházejí s opravdu atraktivními nabídkami. Nyní se například do Manchesteru podíváte za skvělých 789 korun, což rozhodně nelze odmítnout!

Nejlevnější letenky nabízí pelikan.cz

Článek Do Manchesteru za 789 Kč byl publikován 8. října 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...