Rhodos za 2 190 Kč jedině v říjnu!

Tagy:  létání, společnost, let, aerolinie, rhodos, řecko, niki, pobyt, letenka

Sponzorované odkazy:

Rhodos za 2 190 Kč jedině v říjnu!

Léto je v našich končinách sice u konce, ale Středomořské oblasti stále hlásí vysoké teploty a příjemné moře. Pokud jste si letošní prázdniny nenašli týden volna, abyste si užili pravou letní dovolenou, vydejte se s partnerem, s dětmi či s partou přátel na poslední last minute letošního roku, který vás se společností Niki vyjde na neuvěřitelných 2190 korun.

Ušetřete tisíce korun

Většina lidí se tolik těší na dovolenou strávenou u moře, že se obvykle na cestu vypraví již začátkem června či v průběhu letní sezóny. Ovšem právě dovolené v tomto období jsou nejméně praktickým a ekonomickým řešením, neboť jsou nejdražší a letoviska přeplněná davy turistů. Pokud zoufáte, že jste dovolenou odložili až na říjen a nechali jste ji opravdu na poslední chvíli, možná vás potěší fakt, že jste jednali velmi důvtipně. Hlavní sezóna je pryč, takže cestovní kanceláře i letecké společnosti své pobyty a lety rapidně zlevňují. Vy se tak do překrásného přímořského letoviska podíváte i za 50 procent původní ceny a navíc si užijete klidnou dovolenou v soukromí a bez spousty cizích lidí. No uznejte sami, jestli podzimní dovolená není geniálním řešením pro každého?

Na Rhodos za 2190 korun již nyní, autor: christos vittoratosNa Rhodos za 2190 korun již nyní, autor: christos vittoratos

Létejte s Niki

Málo kdy se vám poštěstí, že byste narazili na opravdu akční letenky od světově proslulých a monstrózních společností jako je Lufthansa nebo American Airlines. To ovšem neznamená, že menší aerolinie jsou méně kvalitní či dokonce nespolehlivá. Například rakouská nízkonákladová letecká společnost, celým názvem Niki Luftfahrt GmbH, která byla založena v roce 2003, se pyšní velmi profesionálním přístupem a navíc opravdu levnými letenkami, které vás za pár tisíc dopraví kam si jen vzpomenete. Vzhledem k faktu, že firma Niki úzce spolupracuje s věhlasnou aerolinkou Air Berlin, můžete se spolehnout na bezproblémový a ničím nerušený let. V těchto dnech se od společnosti Niki můžete těšit na desítky atraktivních last minute letenek, jako je například akční balíček na Rhodos za neuvěřitelných 2190 korun.

Tak na co ještě čekáte? Popadněte zavazadla, letní oděvy, potápěčské vybavení a vydejte se, za pár korun, na jedno z nejkrásnějších míst Evropy!

Létejte nízkonákladově s Niki, autor: Aero IcarusLétejte nízkonákladově s Niki, autor: Aero Icarus

Článek Rhodos za 2 190 Kč jedině v říjnu! byl publikován 28. září 2013 v 12.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...