New York za 8 559 Kč

Tagy:  letecká společnost, new york, létání, cestování, let, levné letenky, letiště, virgin atlantic

Sponzorované odkazy:

New York za 8 559 Kč

Amerika je kontinentem, který láká snad každého z nás. Téměř všechny filmy pocházejí z dílky Hollywoodu, televizní reklamy propagují americké výrobky a nespočet oblečení, obuvi, doplňků a koneckonců i potravin je právě s USA. Není tedy divu, že tolik toužíme poznat tamní kulturu a ochutnat vyhlášené hamburgery. Ovšem splnit si tento sen není vůbec jednoduché, neboť je samozřejmě zapotřebí nemají obnos peněz.

V dřívějších dobách byla cesta na západní polokouli něčím nemyslitelným, v posledních letech se ale podívaná do Ameriky stává čím dál reálnější a díky levným letenkám se nyní můžete vydat na cesty, aniž byste museli šetřit dlouhé roky. Zatoužili jste stát pod světly proslulého Mannhattanu a zoufale se chcete pohybovat mezi ulicemi nekonečných mrakodrapů? Pak si připravte pouhých 8 559 korun a se společností Virgin Atlantic si splňte svůj dávný sen.

Vydejte se do New Yorku za necelých 9 tisíc, autor: stephen smith photosVydejte se do New Yorku za necelých 9 tisíc, autor: stephen smith photos

Cestujte s jistotou

Když se hodláte vzlétnout a prožít let dlouhý několik hodin, rozhodně byste svůj život měli svěřit do rukou někoho spolehlivého a s dobrou pověstí. Mezi letecké společnosti tohoto druhu patří například britská aerolinie Virgin Atlantic, která vznikla roku 1984, čili má jisté zkušenosti. Virgin Atlantic svůj první let zahájila téhož roku a to na trase London Gatwick a Newark Liberty. Cesta proběhla hladce a cestující byli natolik spokojeni, že se rozhodli služeb společnosti využívat i nadále. Můžeme tedy říci, že aerolinka svůj nástup do leteckého průmyslu započala velmi dobře.

První dva roky své existence stála společnost nohama ,,pevně na zemi" a věnovala se pouze Evropě. Poté se pro veliký úspěch rozhodla své pole působnosti rozšířit a tak začala podnikat lety i do New Yorku, Tokia, Los Angeles, Bostonu a Orlanda.

Jako jedna z mála společností má Virgin Atlantic dvě hlavní základny a to na londýnském letišti Heathrow a v Gatwicku. V minulém roce přepravila letecká společnost na 7 milionů cestujících, což sice není závratné číslo, ale zde platí, že kvantita rozhodně neznamená kvalitu.

Průměrné stáří letounů Virgin Atlantic je 6,7 roku, přičemž mezi ně patří modely Airbus A340–300, Airbus A340–600 a také Boeing 747–400.

Létání s Virgin Atlantic se vyplatí, autor: Aero IcarusLétání s Virgin Atlantic se vyplatí, autor: Aero Icarus

Článek New York za 8 559 Kč byl publikován 25. září 2013 v 12.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...