Lamezia Terme za 1 950 Kč (s NIKI)

Tagy:  létání, společnost, let, aerolinie, itálie, kefalonie, niki

Sponzorované odkazy:

Lamezia Terme za 1 950 Kč (s NIKI)

Doposud jste byli natolik zaneprázdněni, až vám teprve příchod studeného podzimního počasí připomněl, že jste se letos vlastně nepodívali k moři? Pak neváhejte a využijte posledních příležitostí, jak si odpočinout na sluncem vyhřátých plážích a načerpat nové síly do dalších dní. V oblastech Středozemního moře je stále léto a proto se o studené moře či chladnější vzduch nemusíte vůbec obávat. A navíc s akčními letenkami od společnosti NIKI se do kefalonského Lamezia Terme podíváte již za neuvěřitelných 1950 korun!

Lamezia Terme nepatří k nejznámějším názvům, což ale rozhodně nesvědčí o tom, že by nebylo atraktivní. Ba naopak, třetí největší město oblasti italské Kefalonie se nachází za pobřeží Tyrhénského moře a svým návštěvníkům nabízí mnohé rozmanitosti, které jsou pro apeninský poloostrov tolik typické.

Na jedné straně se zde můžete těšit na nekonečné pláže a průzračné město, avšak na straně druhé vás uchvátí hory, skály a travnaté kopce, které přímo svádějí k výletům a pěší turistice. Kromě těchto protipólů je oblast Lamezia Terme významným místem plným vinic a olivových hájů, které pospolu vytvářejí překrásnou scenérii, jež na vás bude dýchat jakýmsi klidem a neuvěřitelnou pohodou. Místní občané jsou zde vstřícní a přátelští jako většina Italů na venkovech, proto zde rozhodně není problém ochutnat tamní víno, posedět při dobrém jídle a užít si kulturní večer, jaký v České republice nezažijete.

Vydejte se k moři ještě nyní, autor: sarah_ackermanVydejte se k moři ještě nyní, autor: sarah_ackerman

Kefalonie je sama o sobě neuvěřitelně oblíbeným místem, kde si letní dovolenou zkrátka nelze neužít. využijte proto jedinečné akce a vydejte se do města Lamezia Terme za necelé 2 tisíce korun.

Cestování s NIKI

Nízkonákladové společnosti patří obecně k těm nejpopulárnějším, neboť zcela přirozeně nabízejí ty nejlacinější letenky. NIKI, celým názvem flyNiki, je rakouskou charterovou společností, která se zaměřuje právě na akční lety, last minute letenky a podobně. Svou charakteristikou bychom ji mohli srovnat se známou aerolinkou EasyJet, Wizzair nebo Smart wings. Niki lítá až do 33 evropských destinací, ale soustředí se především na vyhlášené a nejnavštěvovanější turistické destinace Itálie, Řecka, Španělska a Portugalska.

Užijte si kouzlo Itálie, autor: avlxyzUžijte si kouzlo Itálie, autor: avlxyz

Článek Lamezia Terme za 1 950 Kč (s NIKI) byl publikován 22. září 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...