Do Itálie za 699 Kč

Tagy:  létání, easyjet, letadlo, letištní doprava, cestování, zájezdy, dovolená, akční letenky, září

Sponzorované odkazy:

Do Itálie za 699 Kč

Létání je obecně nebezpečnějším, nejrozšířenějším a tím pádem také nejpopulárnějším druhem dopravy na světě. Pomocí letadla se snadno a v pohodlí během několika málo hodin můžete přepravit z jednoho kontinentu na druhý a užít si tak ničím nerušenou dovolenou či podstatně urychlit obchodní cestu. Ovšem tento luxus má jeden háček a tím jsou ceny letenek, které jsou mnohdy tak drahé, že nám veškeré plány na vycestování do zahraničí, zmaří.

Uznejte sami, jestli rádi platíte aeroliniím za předražené letenky? Proč byste neustále vyhazovali tisíce korun takzvaně z okna, když se do evropských metropolí a přímořských destinací můžete nyní dostat z neuvěřitelně nízké ceny. Cestujte například s Easy jet do Itálie již od krásných 699 korun!

Poznejte krásy Itálie, autor: maurobrockPoznejte krásy Itálie, autor: maurobrock

Akční Milano

K jedné z nejoblíbenějších italských oblastí patří bezkonkurenčně Miláno. A proč je vlastně tato metropole tolik populární, když neleží u moře ani nevlastní převratné historické památky a architektonicky zajímavé budovy? Její kouzlo tkví ve faktu, že je považování za město módy, což je mimo jiné patrné snad na každém rohu. Zde se setkávají světové topmodelky, celebrity a návrháři, kteří ve světě módy něco znamenají a pokud i vy chcete být alespoň na chvíli součástí tohoto průmyslu, pořiďte si akční letenku i se zpátečním letem za 699 korun.

Výhodná Neapol

Neapol je nádherným italským městem, které do historie vstoupilo díky svým památkám, ale především pro pizzu, která zde vznikla a proto je právě v tomto městě absolutně bezkonkurenční. Pro všechny milovníky vynikajícího jídla a gurmánských zážitků, jsou ceny letenek od Wizzair za skvělých 799 korun.

Senzační Řím

Kdo nebyl v Římě, jakoby nenavštívil Itálii. Sice se roky traduje, že městem romantiky a zamilovanosti je Paříž, ovšem italská metropole ji svým nekonečným půvabem a historickou duší šlape na paty. Pokud se rozhodujete, kam tentokrát podniknout eurovíkend, vydejte se právě do Říma, kde si nenechte ujít koloseum a překrásnou promenádu. Do Říma se nyní dostanete za skvělých 815 korun.

V Neapoli si pochutnáte, autor: avlxyzV Neapoli si pochutnáte, autor: avlxyz

Článek Do Itálie za 699 Kč byl publikován 2. září 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...