Za exotikou s nejlevnějšími letenkami

Tagy:  levné letenky, akční letenky, student agency, létání, společnost, last minute, evropa, lufthansa, exotika

Sponzorované odkazy:

Za exotikou s nejlevnějšími letenkami

Exotické dovolené jsou snem každého, kdo má rád průzračné moře, nekonečné písečné pláže, relaxaci a zkrátka vše, co k pravému pobytu v zahraničí patří. Pakliže rok co rok vyrážíte na letní dovolenou po Evropě, pravděpodobně destinace jako Sardinie, Kypr nebo Francii máte procestované křížem krážem. Nastal tedy čas zvednou kotvy a vydat se pro změnu někam, kde jste doposud nebyli a odkud si odvezete spoustu nezapomenutelných zážitků. Nyní se díky levným letenkám podíváte do exotických krajin za velmi příjemné ceny.

Vsaďte na internet

Ať už se rozhodnete vycestovat kamkoliv, rozhodně zapomeňte na obíhání cestovních kanceláří či kamenných prodejen s letenkami, takto by vás totiž přišly až na dvojnásobek, což se opravdu nevyplatí. Udělejte si proto trochu času, zasedněte k počítači a hledejte v pohodlí domova. Možná, že nad celou akcí strávíte i několik hodin, avšak takto investovaný čas se vyplatí, neboť narazíte na opravdu akční letenky.

Za exotikou již dnes, autor: Rev StanZa exotikou již dnes, autor: Rev Stan

Cestujte výhodně

Chcete-li si ušetřit hledání neznámého na vyhledávači, podívejte se rovnou na stránky Student Agency, která již několik let poskytuje jedny z nejlepších dopravních služeb vůbec. Kromě faktu, že snad každý zná klasické žluté autobusy, se kterými můžete cestovat po celé Evropě, společnost poskytuje i komfortní a především velmi laciné lety a to nejenom v rámci evropské unie, ale po celém světě. Například atraktivní thajský Bangkok dnes můžete navštívit za skvělých 14 498 a to včetně zpáteční letenky a veškerých poplatků. Dále vás čeká Malajsie za 14 555 korun, Srí Lanka za 15 698 korun a nebo Filipíny za skvělých 15 434 korun.

Velikým překvapením letošních prázdnin je společnost Lufthansa, která patří ke světové špičce, proto byste od ní laciné letenky asi neočekávali. Opak je však pravdou, Lufthansa ke svým nadstandardním službám letos nabízí velmi výhodné lety, které vás přimějí k cestování. Tripoli můžete navštívit již za krásných 11 790 korun, Thajsko za 15 890 korun a Maledivy za neuvěřitelných 13 445 korun.

Cestujte levně a pohodlně, autor: mksystemCestujte levně a pohodlně, autor: mksystem

Článek Za exotikou s nejlevnějšími letenkami byl publikován 29. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...