Do Chicaga a New Yorku za 10 000 Kč

Tagy:  létání, cestování, amerika, usa, chicago, new york

Sponzorované odkazy:

Do Chicaga a New Yorku za 10 000 Kč

Cestování je jednou z nejoblíbenějších činností většiny lidí na celé planetě a proč by také ne. Podívat se do zahraničí nám umožní únik od každodenního stereotypu, poznání jiné kultury, architektury, lidí, kuchyní a mnoho dalšího, na co následně vzpomínáme dlouhé roky, někdy dokonce po zbytek života. Většina z nás již procestovala Evropu, ať už hovoříme o kratších poznávacích pobytech v podobě eurovíkendů, dovolených u Středozemního moře nebo lyžařských zájezdů. Není tedy divu, že nás postupem času začaly lákat dálky a to konkrétně opěvovaná země splněných snů – Amerika. Spojené státy americké se svým charakterem od zemí evropských tolik liší, že je zcela přirozená naše zvědavost a touha ji dokonale poznat. Na cestu za takovýmto dobrodružstvím je ale třeba mít nejenom dostatek odvahy, ale také financí, které jsou často tou největší překážkou. Pakliže se chcete vydat na západní polokouli, sbalte si věci a do Chicaga nebo New Yorku se vydejte již nyní a to za neuvěřitelných 10 000 korun!

Každého, kdo by se rád podívat do USA, většinou lákají větší města či dokonce metropole a nebo taková místa, jež z nějakých důvodů vstoupil do historie nebo podvědomí lidí. Mezi nejatraktivnější a obecně turisty nejnavštěvovanější oblasti tak patří Kalifornie, konkrétně například San Francisco, Hollywood a Los Angeles, dále pak Las Vegas v Nevadě, Miami na Floridě a v neposlední řadě hlavní město USA Washington DC, Chicago a samozřejmě věhlasný New York.

Do Chicaga za akční ceny, autor: Nimesh MDo Chicaga za akční ceny, autor: Nimesh M

Proč navštívit právě Chicago? Odpověď na tuto otázku je velmi prostá. Město je sice proslulé svým větrem a chladnějším počasím, které by vás možná mohlo odrazovat, avšak kromě těchto negativ zde najdete překrásnou architekturu a to jak dobovou tak historickou, vynikající americkou kuchyni, vstřícné obyvatelstvo, ale také spoustu zeleně a přírody, což je na metropoli vskutku nezvyklé.

No a důvodů, proč se podívat do několikamilionového New Yorku je opravdu nespočet. Na planetě zemi snad není člověk, který by alespoň jednou za svůj život o tomto městě světel nikdy neslyšel. Populární Mannhattan je vidět v každém druhém americkém filmu, dozajista zde potkáte alespoň jednu celebritu, na každém rohu narazíte na luxusní butik, na vlastní oči spatříte ony slavné mrakodrapy a až budete mít hlad, je zcela na vás zda vsadíte na tradiční hamburger s hranolky nebo vyzkoušíte jednu z tisíce multikulturních restaurací, fast foodů a bister.

Letenky do New Yorku nebo Chicaga se zpravidla pohybují okolo 22 tisíc korun, ovšem bez tax a poplatků, které se následně vyšplhají někdy až k dvojnásobné částce. Pak vás takový ,,výlet" může vyjít opravdu na pořádnou sumičku. Nyní se ale s American Airlines můžete do obou těchto zemí podívat za skvělých 10 000,– korun a to včetně veškerých poplatků.

Článek Do Chicaga a New Yorku za 10 000 Kč byl publikován 26. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...