SWISS - létejte s opravdovými profesionály

Tagy:  letecká společnost, swiss, swiss air lines, létání, letenky, letecká doprava, letouny, cestování, turisté

Sponzorované odkazy:

SWISS - létejte s opravdovými profesionály

Není letecká společnost jako letecká společnost. Zatímco jedna nedisponuje příliš kladnými ohlasy a na svém kontě zatím nemá příliš úspěšných a komfortních letů, jiná se pyšní několik let starou historií o milionech letů a pozitivních recenzích. Záleží pouze na vás, zda si let chcete užít a nebo se stresovat, jak to s vámi vlastně dopadne. Pakliže volíte variantu A, cestujte s odborníky na slovo vzatými, kterými jsou kupříkladu švýcarské aerolinie Swiss.

Jak již název sám napovídá, Swiss airlines jsou dílem švýcarských mistrů, kteří si obecně potrpí na maximální kvalitu v kombinaci s precizností. A přesně tak lze popsat i společnost Swiss, jež byla založena roku 2002 a to na základě spojení již zaběhlých leteckých firem Crossair a Swissair. Přesto, že je letecká společnost Swiss Air Lines jednou z nejnovějších aerolinií v Evropě, již si získala nespočet ,,fanoušků" a díky své pověstné kvalitě se jenom rozrůstá. Jednou z mnoha výhod Swissu je fakt, že uzavřela velice výhodnou a strategickou smlouvu s uznávanou americkou aerolinkou American Airlines, díky které mohou jejich klienti cestovat levněji a mají spoustu benefitů, kterých se vám u běžných firem nedostane.

Létejte s profesionály, autor: InSapphoWeTrustLétejte s profesionály, autor: InSapphoWeTrust

Klíčovým rokem byl pro společnost rok 2006, kdy se pouhé čtyři roky po založení, stala firma právoplatným členem asociace Star Alliance, která zaštiťuje ty nejlepší a nejlépe prosperující firmy. Cestování s jakoukoliv z členských aerolinek je vždy bezpečné a maximálně komfortní. Další, velmi ceněné členství, si Swiss Air Lines vysloužili u asociace frequent flyer, jež funguje pod taktovkou významné Lufthansy.

Celkem logicky má aerolinie Swiss své stanovisko na hlavním švýcarském letišti v Basileji. Co vás ale jistě bude zajímat, jsou statistiky, neboť ty hovoří vždy za vše. Za rok 2007 společnost podnikla na 12 milionů letů, což je pro takového ,,nováčka" neuvěřitelný úspěch. Dnes je na tom firma ještě podstatně lépe, což svědčí o její vzrůstající popularitě.

Společnost Swiss Air Lines poskytuje lety do 76 světových destinací, z nichž 48 leží v Evropě. Z letiště Václava Havla můžete přímím letem navštívit Basilej, Curych a nebo Ženevu.

Článek SWISS - létejte s opravdovými profesionály byl publikován 13. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...