S Wizzair od 458 korun

Tagy:  levné letenky, akční letenky, wizzair, létání, společnost, last minute, evropa

Sponzorované odkazy:

S Wizzair od 458 korun

Zvolit si létání jako formu dopravy je obvykle tou nejlepší variantou, jak se dopravit z bodu A do bodu B. Vzdálenější destinace se s osobními automobily, díky předraženému benzínu, příliš nevypraví a autobusy jsou přeci jen trochu nepohodlné. Ovšem někdy se ceny letenek pohybují v tak vysokých číslech, že si dovolenou u moře či romantický eurovíkend, rozmyslíte. Co byste řekli na akční letenky od Wizzair, které vás do spousty evropských lokalit a hlavních měst, mohou dostat již za neuvěřitelných 458 korun?

Společnost Wizzair za sebou sice nemá bohatou historii, jako některé konkurenční aerolinie, neboť vznikla teprve před deseti lety, ovšem její silné vedení a především kladné reference jasně dokazují, že je firma populární a to na celém světě. Dnes má Wizzair až 16 základen po celé Evropě. Jsou jimi Gdaňsk, Poznaň, Katovice, Varšava a Wroclaw, Budapešť, Sofie, Bukurešť, Kluž (Cluj-Napoca), Tigru Mures a Timisoara v Rumunsku, Vilnius, Kyjev, Bělehrad v Srbsku a samozřejmě nesmíme zapomenout zmínit ani Prahu. Na těchto pravidelných linkách Wizzair vede až 250 tras.

Létejte s Wizz air za hubičku, autor: markyharkyLétejte s Wizz air za hubičku, autor: markyharky

Filosofie společnosti

Jednoduchou a hlavní myšlenkou společnosti, je nízká cena letenek bez jakýchkoliv ,,oklik". Laicky řečeno, za velmi příznivou cenu pořídíte letenku tam i zpět a to bez vedlejších poplatků, které mnohdy původně akční cenu, navýší na standard.

Cestování s aerolinií Wizzair je neuvěřitelně jednoduché, neboť nezahrnuje žádné papírové letenky, vedlejší poplatky, taxi a navíc se orientuje i na snadno dostupná, sekundární letiště, která vám svou lokací zpříjemní a usnadní cestu do požadované destinace.

Letenky za hubičku

Wizzair je sice proslulá obecně velmi levnými letenkami, které seženete po celý rok, ale ty opravdu atraktivní, jež pořídíte za pár stovek korun, je třeba pravidelně hlídat, neboť zahrnují akce, last minute a podobné nabídky, které nemají dlouhodobý charakter.

Nyní se například do Barcelony podíváte za 1244 korun, Miláno navštívíte za příjemných 888 korun, milovaná Paříž je k mání od 1100 korun a za neuvěřitelných 458 korun se můžete podívat do maďarské Budapešti.

Článek S Wizzair od 458 korun byl publikován 17. července 2013 v 12.00 v rubrice Společnosti a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...