Jak přečkat zdlouhavé čekání na letišti?

Tagy:  létání, letenky, letadlo, letištní doprava, čekání na letadlo

Sponzorované odkazy:

Jak přečkat zdlouhavé čekání na letišti?

Létání je bezpochybně tím nejlepších způsobem přepravy, který vůbec existuje. Hned na úvod vás jistě nadchne fakt, že se dokážete během několika málo hodin dopravit nejenom do jiné země, ale dokonce přes půl planety. Za druhé je samozřejmě potřeba zmínit, že cestování leteckou dopravou je, co do bezpečnosti, absolutně bezkonkurenční no a do třetice si užijete velmi pohodlnou cestu a v dnešní době nízkonákladových a last minute letů, dokonce za směšné peníze.

Na létání bychom tedy jen těžko hledali nějaká negativa, ovšem je zde něco, co i těm nejtrpělivějším jedincům dokáže opravdu zkazit náladu, ba dokonce otrávit celý den. Jakmile má letadlo zpoždění, čekání na letišti se může stát velmi nepříjemnou prodlevou plnou nudy a nic nedělání. Pakliže se naskytnete v situaci, kdy bude mít letecká doprava buď ve skluzu a nebo musíte několik hodin vyčkat na spoj do další, tedy cílové destinace, buďte dopředu připraveni a čekání si patřičně zpříjemněte.

Čekání na letišti nemusí být otrava, autor: Simon_seesČekání na letišti nemusí být otrava, autor: Simon_sees

Spousta čtení do zásoby

Se zavazadly a především s jejich obsahem je to někdy složité. Do kabiny letadla si nemůžete vzít vodu, natož pak jídlo, žádná líčidla ani manikúru, co ale mít rozhodně můžete a co vám bude vděčným společníkem, je čtení všeho druhu. Máte právě rozečtenou napínavou knihu, kterou vám cesta do zahraničí jaksi narušila? Pak využijte několikahodinového letu či čekání v odbavovací hale a interaktivní román s chutí dočtěte. Pakliže nepatříte k milovníkům knih, zásobte se bulvárními časopisy či jinými novinami, za které v případě strávení delší doby na letišti, budete opravdu šťastni.

Hurá na nákupy!

Kdy jindy, než právě díky zpoždění letadla, si užijete bezcelní zónu a její nekonečné výhody? Vezměte dlouhé čekání z té pozitivní stránky, vytáhněte kreditní kartu a vydejte se vstříc luxusním obchodům. Nejvýhodněji vás samozřejmě vyjde nákup parfému, pozor ale dejte, abyste jej včas uložili do hlavního zavazadla, neboť v tom příručním rozhodně kontrolou neprojde a vy byste tak vyhodili peníze oknem. V čem se ale meze nekladou je nakupování oblečení a doplňků, zde si hlídejte případné překročení váhového limitu zavazadla.

Je libo luxusní večeře?

Na letišti na vás čeká nespočet luxusních obchodů, ale také přepychové restaurace, kde si užijete kulinářský zážitek. Pakliže víte, že máte minimálně dvě hodiny čekání na letadlo, jděte si pochutnat na místních specialitách a nebo alespoň navštivte některou z kaváren. Chutná káva a vynikající čokoládový zákusek skvěle zafunguje jako balzám na nervy.

Pochutnejte si v místní restauraci, autor: ukcountryhousehotelsandpasPochutnejte si v místní restauraci, autor: ukcountryhousehotelsandpas

Článek Jak přečkat zdlouhavé čekání na letišti? byl publikován 27. května 2013 v 12.00 v rubrice Letiště a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...