Kam létat na jaře?

Tagy:  létání, evropa, metropole, města, cestování, turisté, levné letenky, akční lety

Sponzorované odkazy:

Kam létat na jaře?

Jaro je ideální doba pro opětovné zahájení turistické sezóny. V zimě samozřejmě můžete rovněž podniknout spousty zajímavých cest nejenom do hor, ale třeba za exotikou, ovšem nutno podotknout, že díky jarním teplotám je létání v tuto dobu přeci jen podstatně pohodlnější a evropská města vypadají o poznání atraktivněji. Pakliže chcete jarního klima využít na maximum a navíc pořídit ty nejakčnější letenky, rozhodně se nezapomeňte informovat, kam je právě na jaře nejefektivnější vycestovat a které oblasti navštívit.

Evropské metropole

Jaro je považováno za období evropských metropolí, neboť právě v dubnu a v květnu jsou evropská hlavní města doslova zaplavena nespočtem turistů z celého světa. Důvod je zcela logický, jednak se můžete těšit z úchvatného počasí, které není studené, ale ani příliš teplé, proto vás obcházení historických památek a muzeí jen tak neomrzí. Dále se rozhodně můžete těšit na rozkvetlé zahrady a parky, kde si s chutí vychutnáte francouzskou bagetu nebo pravou italskou zmrzlinu. Co je rozhodně naprostým pozitivem pro jarní poznávání Evropy je fakt laciných letenek, kterých je nespočet. Konkurenční aerolinie se ze všech sil snaží nabídnou to nejlepší a vy se tak můžete těšit na ceny od 600 korun, což stojí za zvážení. Mezi společnosti s vůbec nejlepšími cenami letenek na trhu patří nízkonákladový EasyJet, Wizzair, Ryanair nebo Skyscanner. Podívejte se na internetové stránky jednotlivých společností, kde si určitě vyberete!

Vydejte se poznávat krásy Evropy, autor: Dimitry BVydejte se poznávat krásy Evropy, autor: Dimitry B

Hurá k moři

Jaro je ideální pro navštěvování evropských metropolí, ale také k cestě za mořem a to hned z několika důvodů. V první řadě je třeba opět hovořit o letenkách, které jsou k sehnání až za směšné ceny. Zde je situace opačná jako u eurovíkendů, ale přesto na letenkách vyděláte. Zatímco evropské metropole navštěvují statisíce lidí a proto jim aerolinky nabízejí akční lety, k moři se turisté vypravují méně a proto jim letecké společnosti zprostředkují levnější letenky s úmyslem nalákat více cestujících. Obě varianty jsou velmi chytrým marketingovým tahem, ze kterého profitují jak obchodníci, tak vy. A jako bonus jarní dovolené u moře je fakt, že se setkáte s minimem turistů a užijete si tak podstatně více soukromí a kýženého klidu.

Nejlevnější letenky nabízí www.pelikan.cz

Článek Kam létat na jaře? byl publikován 23. května 2013 v 12.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...