Rezervace letenek na Ryanair

Tagy:  rezervace letenek, ryanair, rezervace na ryanair, akční letenky, společnost

Sponzorované odkazy:

Rezervace letenek na Ryanair

Rádi cestujete, ale nechcete trávit dlouhé hodiny v autobuse či za volantem osobního automobilu? Pak jste ideálními adepty na cestování letadlem, ovšem je zde jedno ,,ale“ a tím jsou obvykle předražené ceny letenek, které vám mnohdy neumožní, vydat se na dovolenou snů. Pakliže již více nechcete vyhazovat peníze ,,oknem“ a nejraději byste si pořídili letenky za co nejnižší ceny, rozhodně vás bude zajímat rezervace letenek na Ryanair…

Něco málo o společnosti

Letecká společnost Ryanair není v oboru žádným nováčkem, neboť byla založena roku 1985 bratry Ryanovi a to na území Irska, hovoříme tedy o irské společnosti. Jak to tak se začátky firem bývá, z počátku přepravovala cestující pouze po 15ti pasažérech a to na lince Waterford – London Getwick. Za první rok společnost přepravila pouhých 5 tisíc pasažérů, čili se mohlo zdá, že nepatří k příliš úspěšným, ovšem již o pět let déle, čili v roce 1990, měla na svém kontě téměř 800 tisíc přepravených a to bez jediné nehody či zaváhání. A právě díky svým bezstarostným letům si Ryanair vydobyla své místo a nadále pokračovala ve slibném rozkvětu.

Ryanair nejlevnější letenky, autor: Paolo MargariRyanair nejlevnější letenky, autor: Paolo Margari

Neuvěřitelné ceny letenek

V dnešní době je Ryanair nejrychleji rostoucí společností v počtu přepravených cestujících a to především díky své agresivní cenové politice, které lze jen velmi těžko konkurovat. Společnost nabízí ty vůbec nejlacinější letenky na trhu, nad kterými se až tají dech. V roce 2007 představila světu letenky za neuvěřitelných 0,01 euro, které byly běžně k mání. Za tuto směšnou cenu jste se tak mohli podívat například do Paříže, Milána, Madridu, Berlína či do Vídně.

Jednoduchá rezervace letenek

S akčními letenkami společnost přichází co každou chvíli, abyste nepromarnili výhodnou koupi, sledujte pravidelně domovské stránky Ryanair, kde na akční lety jednoduše narazíte. A teď se dostaňme k rezervacím letenek, která je snadná, rychlá a zvládne ji opravdu každý. Letenky si samozřejmě lze zakoupit na letišti nebo na pobočkách, ovšem tou nejpohodlnější cestou je internet. Na stránkách společnosti tak do, již připraveného okénka, zadáte počáteční a cílovou stanici, datum odletu, počet cestujících a následné osobní údaje, včetně emailu, na který vám neprodleně po odeslání objednávky přijdou potvrzovací údaje ohledně letu. Zpětnou vazbou tak potvrdíte objednávku a už se jen můžete těšit na brzký odlet.

Článek Rezervace letenek na Ryanair byl publikován 1. května 2013 v 13.00 v rubrice Létání, Letenky a Společnosti. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...