Rezervace letenek na EasyJet

Tagy:  levné letenky, akční letenky, rezervace letenek, online rezervace, easyjet

Sponzorované odkazy:

Rezervace letenek na EasyJet

Drtivá většina z nás již někdy cestovala letadlem a jistě se shodneme na tom, že je to nejpohodlnější a nerychlejší způsob dopravy, jaký si lze vybrat. Bohužel ale i zde platíme za čas a komfort, proto létání patří rovněž k nejdražšímu způsobu přepravy. Toho, jak často lidé letadla využívají a jak moc jsou na jich v posledních deseti letech závislí, jsou si letecké společnosti vědomi a na základě vysoké poptávky vznikly názkonákladové společnosti, které vám poskytnou letenky takřka do všech evropských destinací, ale také do Afriky, Asie, na Blízký Východ a některé i za oceán a to za absolutně a bezkonkurenčně nejnižší ceny. Jak by se vám líbilo navštívit třeba Londýn, Paříž nebo Řím okolo 500 korun i se zpátečním letem a včetně veškerých letištních poplatků? Pak se rozhodně informujte o společnosti EasyJet, díky níž můžete tyto a další atraktivní letenky získat z pohodlí domova za pár minut.

EasyJet a nejlevnější letenky, autor: BlackBunkersEasyJet a nejlevnější letenky, autor: BlackBunkers

Rezervace online

Velmi populárním způsobem rezervace letenek je samozřejmě internet. V posledních letech jsme si hodně navykli využívat jeho akčních nabídek a to ať už pořizujeme oblečení, elektroniku, pobytové zájezdy nebo právě letenky. Společnost EasyJet je jednou z nejoblíbenějších nízkonákladových společností v Evropě a nutno podotknout, že si díky své rychlosti a spolehlivosti získává stále více zákazníků. Jakmile se podíváte na webové stránky EasyJet, najdete přehledné tabulky a sloupečky nabízející nejrůznější služby od základních informací po půjčovny aut na letištích. Vás bude ovšem zajímat především rezervace akčních letenek. Na stránkách se proto v první řadě musíte zdarma zaregistrovat a přihlásit. Následně vyplníte jednoduché rezervační údaje typu destinace, datum, čas, jméno, adresu a podobně. Poté vám na emailovou adresu přijdou veškeré potřebné údaje a potvrzovací kód k online rezervaci, bez kterého objednávku nelze odeslat. Během pár minut, kdy doplníte chybějící údaje vám rovněž na email přijdou podmínky platby. Letenky lze uhradit kartami Visa, MasterCard a Maestro, ale také klasickým bankovním převodem. Jakmile všechny tyto základní kroky učiníte, nezapomeňte si příchozí letenky vytisknout a můžete začít balit.

Článek Rezervace letenek na EasyJet byl publikován 29. března 2013 v 14.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...