Letenky do Vancouveru za nejnižší ceny

Tagy:  létání, cestování, kanada, vancouver, levné letenky

Sponzorované odkazy:

Letenky do Vancouveru za nejnižší ceny

Když se Kanaďanů zeptáte, kde je ideální místo na bydlení, téměř každý vám odpoví, že je to Vancouver. Třetí největší město Kanady nacházející se v Britské Kolumbii je překrásným, čistým místem, jež je obklopeno úchvatnou přírodou plnou zeleně, průzračným oceánem a přesto zde najdete také plnohodnotnou metropoli. Jeden den tak můžete strávit v takřka panenské přírod a druhý večer si bez problému posedíte v luxusní restauraci nad sklenkou dobrého vína, zajdete si do galerie a nakonec navštívíte jeden z mnoha barů či klubů se živou muzikou. Nutno podotknout, že právě tomu se říká ideální kombinace a pokud vám směs přírody a velkoměsta není cizí, pořiďte si ty nejvýhodnější letenky do Vancouveru již nyní.

Co se počasí týče, většina z vás bude jistě překvapena, a to mile. Pokud byste zde očekávali neustálí sníh, mrazy a kalamitu, pak jste na omylu. V zimních měsících je ve Vancouveru sice téměř vždy zataženo a deštivo, ale teploty zřídka kdy klesnou pod nulu a se sněhem místní obyvatelé probléme také nemají. V létě se metropole promění v jedno z nejsušších měst Kanady, teploty ale sahají k příjemným 25 stupňům, což je ideální počasí jak na sporty, pěší turistiku, tak návštěvu plovárny.

Vancouver je třetím největším městem Kanady, autor: GlacierTimVancouver je třetím největším městem Kanady, autor: GlacierTim

Z letiště snadno a rychle

Jakmile se do Vancouveru dopravíte letecky, bude vás automaticky zajímat, jak se do centra dostanete. Samozřejmě můžete využít taxi službu, ta ale není o nic levnější než u nás, proto si zbytečně připlatíte. Jednou z variant je speciální letištní linka, kterou se za 13 dolarů dopravíte do centra města asi za půl hodiny. Avšak absolutně nejlevnější způsob transportu, je klasická městská hromadná doprava, kde se doslova za pár dolarů dostanete přesně tam, kam potřebujete. Za chytře uspořené peníze se pak podíváte po památkách či interaktivních výstavách.

Letenky

S absolutně nejlevnější variantou přichází společnost Air Transat, která nabízí letenky do Vancouveru za neuvěřitelných 10 805 korun. Vypravit se sice musíte z Frankfurtu, ale i tak je cesta stále velmi výhodná, neboť do Německa není vlaková doprava nijak závratně nákladná. Pakliže byste si chtěli udělat menší cestu Evropou a zavítat přitom do Londýna, letenka by vás vyšla na 8 564 korun. Vše samozřejmě včetně zpátečních letů a veškerých letištních poplatků.

Kanada se pyšní úchvatnou přírodou, autor: GreenWelliesKanada se pyšní úchvatnou přírodou, autor: GreenWellies

Nejlevnější letenky do Vancouveru nabízí www.pelikan.cz

Článek Letenky do Vancouveru za nejnižší ceny byl publikován 8. ledna 2013 v 18.00 v rubrice Letenky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...