Mauritius last minute – využijte nejlevnější nabídky již nyní!

Tagy:  dovolená, mauritius, last minute, last minute mauritius, létání

Sponzorované odkazy:

Mauritius last minute – využijte nejlevnější nabídky již nyní!

Málo kdo by mohl s klidným srdcem říct, že jej nelákají exotické destinace. Že jsme někdy až posedlí touhou zavítat na vzdálený ostrov či na jiný kontinent je vcelku přirozené. Jakožto evropané vyrůstáme v urbanistických městech a naší celodenní náplní je pracovní stres. Obvykle si nejste schopni udělat čas sami na sebe a tak nám unikají krásy okolního světa. Na hony vzdálené oblasti žijí nejenom úplně jiným tempem než my, ale nabízejí širokou škálu místních pokrmů, překrásné počasí, jedinečnou architekturu a pro nás netypickou kulturu. V letních měsících se zpravidla na dovolenou vydáváme do méně vzdálených míst jako je Chorvatsko nebo Itálie, neboť tam na nás čeká teplé podnebí a odpočinek. Po troše té exotiky a především vysokých teplot zatoužíme v době, kdy nás sužuje chlad, mráz a sníh. Nyní je tedy ideální čas vypravit se do samého středu Indického oceánu, čili na úchvatný ostrov Mauritius.

Mauritius za 10 dní za 32 tisíc korun, autor: Vibeke ChristensenMauritius za 10 dní za 32 tisíc korun, autor: Vibeke Christensen

A proč se vydat právě na Mauritius? Zde na vás čeká permanentně modrá a jasná obloha, vysoké teploty jež přímo svádějí k vodním radovánkám a samozřejmě nedotčená příroda. Pakliže jste doposud Středozemní moře považovali za symbol krásy a čistoty, po návštěvě Mauritiusu vaše představa o krásném prostředí nabude úplně jiného rozměru. Nekonečné písečné pláže, kokosové palmy, čisťounké pláže, vynikající jídlo a vstřícní obyvatelé z tohoto místa činí hotový ráj na zemi. A co teprve řeknete, když zjistíte, že se nyní na Mauritius můžete vydat za velmi příjemné ceny? Vyzkoušejte last minute Mauritius již dnes!

Last minute

Vzhledem k faktu, že není letní sezóna, kdy se lidé za mořem vydávají nejčastěji, můžete se spolehnout na velmi příjemné a akční letenky. Obvykle se na ostrov Mauritius podíváte okolo 50 tisíc korun, pakliže hovoříme o týdenním pobytu. Nyní se do destinace Flic en flac podíváte za neuvěřitelných 32 590 korun. A co vlastně tato úchvatná cena zahrnuje? Tak především se jedná o pobyt desetidenní, nikoli pouze týdenní. Ubytování je v hotelu Klondike, který leží ve velmi strategické poloze prakticky u pláže. Během pár minut tak můžete ležet a oddávat se nerušenému opalování. K dispozici je vám také terasa, místní restaurace a bar, bazén a klasické pokojové vybavení jako je klimatizace, televize, telefon, minibar a podobně. Nenechte si tuto jedinečnou nabídku ujít a připravte se 13.1. na odlet za exotikou.

Využijte neopakovatelné akce, autor: Vibeke ChristensenVyužijte neopakovatelné akce, autor: Vibeke Christensen

Nejlevnější letenky na Mauritius nabízí www.pelikan.cz

Článek Mauritius last minute – využijte nejlevnější nabídky již nyní! byl publikován 6. ledna 2013 v 16.00 v rubrice Letenky a Létání. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...